Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένοχος κρίθηκε από το Δικαστήριο Δικαστήριο των Βερσαλλιών ο Καρίμ Μπενζεμά που καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή και πρόστιμο 75.000 ευρώ. Ο Γάλλος της Ρέαλ Μαδρίτης κατηγορείται μαζί με άλλα τέσσερα άτομα πως προσπάθησαν να εκβιάσουν τον παίκτη του Ολυμπιακού, Ματιέ Βαλμπουενά, έπειτα από την αποκάλυψη του sex tape με τον Γάλλο.

Το δικαστήριο έκρινε ότι ο Καρίμ Μπενζεμά δεν αντιλήφθηκε τον εγκληματικό χαρακτήρα των πράξεών του γι' αυτό και του επέβαλλε τη συγκεκριμένη ποινή. Υπενθυμίζεται, ότι η εισαγγελία πριν την δίκη είχε ζητήσει ποινή φυλάκισης δέκα μηνών με αναστολή εναντίον του Καρίμ Μπενζεμά και πρόστιμο 75.000 ευρώ.

https://twitter.com/FootballlForAll/status/1463434514995290120?ref_src=twsrc^tfw

Ένοχοι κρίθηκαν και οι άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι, οι Axel Angot, Mustapha Zouaoui, Younes Houass και Karim Zenati, που διώχθηκαν σε αυτή την υπόθεση για απόπειρα εκβιασμού, καθώς τους επιβλήθηκαν κυρώσεις που κυμαίνονται από 18 μήνες με αναστολή έως δυόμισι χρόνια φυλάκιση.

Από την πλευρά του ο Καρίμ Μπενζεμά θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης, σύμφωνα με τον δικηγόρο του. «Είμαστε πολύ έκπληκτοι από αυτή την απόφαση. Είναι απαραίτητη η έφεση. Θα αθωωθεί ο Μπενζεμά», τόνισε ο δικηγόρος του Γάλλου επιθετικού.

https://twitter.com/GFFN/status/1463434286355333124?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA