Μενού
  • Α-
  • Α+

Όσο η φάση των ομίλων του Champions League πλησιάζει στο τέλος της τόσο περισσότερο... πέφτουν κορμιά! Το δεύτερο μισό της προτελευταίας αγωνιστικής που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης είναι μια απόδειξη αφού έγιναν ματς τα οποία ήταν για γερά νεύρα!

Αναλυτικότερα, στη φάση νοκ-άουτ πέρασε η Σίτι που νίκησε την Παρί με 2-1 αλλά και οι παριζιάνοι παρά την ήττα τους. Στο άλλο ματς του πρώτου ομίλου, η Λειψία έκανε πάρτι στο Βέλγιο κερδίζοντας άνετα την Μπριζ με 0-5.

1oς ΟΜΙΛΟΣ

Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)-Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία) 2-1

Κλαμπ Μπριζ (Βέλγιο)-Λειψία (Γερμανία) 0-5

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 5 αγώνες)

Μάντσεστερ Σίτι 12

Παρί Σεν Ζερμέν 8

Λειψία 4

Κλαμπ Μπριζ 4

Η Λίβερπουλ που είχε προκριθεί νίκησε την Πόρτο 2-0 στο Άνφιλντ, αφήνοντας τους «Δράκους» να παλέψουν στην τελευταία αγωνιστική με την Ατλέτικο και την Μίλαν που νίκησε στη Μαδρίτη 1-0, για το 2ο εισιτήριο από τον δεύτερο όμιλο.

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Λίβερπουλ (Αγγλία)-Πόρτο (Πορτογαλία) 2-0

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)-Μίλαν (Ιταλία) 0-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 5 αγώνες)

Λίβερπουλ 15

Πόρτο 5

Μίλαν 4

Ατλέτικο Μαδρίτης 4

Στον τρίτο όμιλο η Σπόρτινγκ νίκησε την Ντόρτμουντ με 3-1 και απέκτησε σαφές προβάδισμα έναντι των Γερμανών για πρόκριση στους «16» πίσω από τον πρωτοπόρο Άγιαξ που νίκησε νωρίτερα την Μπεσίκτας 2-1 εκτός έδρας.

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Μπεσίκτας (Τουρκία)-Αγιαξ (Ολλανδία) 1-2

Σπόρτινγκ Λ. (Πορτογαλία)-Ντόρτμουντ (Γερμανία) 3-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 5 αγώνες)

Άγιαξ 15

Σπόρτινγκ Λισ. 9

Ντόρτμουντ 6

Μπεσίκτας 0

Τέλος, την πρόκριση τους στη φάση των «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης σφράγισαν η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ίντερ από τον τέταρτο όμιλο καθώς επικράτησαν της Σέριφ εκτός έδρας με 3-0 και της Σαχτάρ με 2-0 αντίστοιχα, μία αγωνιστική πριν το τέλος της φάσης των ομίλων.

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Ίντερ (Ιταλία)-Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία) 2-0

Σέριφ Τιρασπόλ (Μολδαβία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 0-3

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 5 αγώνες)

Ρεάλ Μαδρίτης 12

Ίντερ 10

Σερίφ Τιρασπόλ 6

Σαχτάρ Ντόνετσκ 1

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA