Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ισοπαλία χωρίς σκορ (0-0) απέσπασε ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τη Σλόβαν στη Μπρατισλάβα για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League. Το αποτέλεσμα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό για τον «Δικέφαλο», καθώς οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση του ομίλου και εάν παραμείνουν ισόβαθμοι και στην τελευταία αγωνιστική, τότε θα μετρήσει η διαφορά τερμάτων, ενώ στα μεταξύ τους ματς η Σλόβαν είχε νικήσει 1-0 στον αγώνα της Τούμπας. 

Ετσι, το ματς που έγινε απόψε στο «Τέχελνε Πόλε» της Σλοβακίας, άφησε «ζωντανή» την ελληνική ομάδα (με ήττα θα αποχαιρετούσε τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις) και έτσι την επόμενη και τελευταία αγωνιστική πολλά θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα του Κοπεγχάγη - Σλόβαν Μπρατισλάβας, καθώς οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται τη θεωρητικά πιο εύκολη ομάδα του ομίλου τη Λίνκολν από το Γιβραλτάρ.

Ανούσια υπεροχή στο Α' ημίχρονο, «σβηστό» το Β' μέρος 

O ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τη μπάλα που είχε στα πόδια του, αναλώθηκε περισσότερο σε μια ανούσια υπεροχή που δεν αποτυπώθηκε σε συνεργασίες, συνδυαστικό ποδόσφαιρο και παραγωγή φάσεων. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ό,τι πιο αξιόλογο έχει να θυμάται από το A' ημίχρονο ο «Δικέφαλος» σημειώθηκε στο 31' όταν ο Σίντκλεϊ γύρισε τη μπάλα προς τον Μπίσεσβαρ που βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά σούταρε απελπιστικά άουτ.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 43' με πρωταγωνιστή τον ποδοσφαιριστή που είχαν... στοχεύσει οι Θεσσαλονικείς, με τον Μεντβέντεφ να απειλεί από πλάγια θέση, εκμεταλλευόμενος την κακή ισορροπία του ΠΑΟΚ, με τη μπάλα να περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Πασχαλάκη. Στο Β' ημίχρονο, χρειάστηκε το ρολόι να σημαδέψει το 77ο λεπτό της αναμέτρησης για να πιάσει... παλμό ο ΠΑΟΚ και να καταγράψει δύο αντεπιθέσεις, με σημαντικότερη αυτή του Σφιντέρσκι που έγινε αποδέκτης της μπάλας από τον Σβαμπ, αλλά η κατάληξη δεν ήταν η επιθυμητή.

Διαιτητής: Ντένις Χίγκλερ (Ολλανδός)

Σλόβαν (Βλάντιμιρ Βάϊς): Τσόβαν, Μεντβέντεβ, Κασία, Μποζίκοβ, Ντε Μάρκο (90' Ντα Σίλβα), Άγκμπο, Ιμπραΐμ (89' Μραζ), Βλάντιμιρ Βάις, Γκριν (70' Τσάβριτς), Ζμρχαλ (71' Ντράζιτς), Χεντί.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σίντκλεϊ, Κρέσπο (46' Μιχάϊ), Βαρέλα, Τέιλορ, Κούρτιτς, Εσίτι (64'  Σβαμπ), Μπίσεσβαρ (86' Μιτρίτσα), Ελ Καντουρί (72' Μουργκ), Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Άκπομ (71' Σφιντέρσκι).

6ος όμιλος

Λίνκολν Ρεντ Ιμπς (Γιβραλτάρ) -  Κοπεγχάγη (Δανία) 0-4

Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία) - ΠΑΟΚ (Ελλάδα) 0-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 5 αγώνες)

Κοπεγχάγη 12

Σλόβαν 8

ΠΑΟΚ 8

Λίνκολν Ρεντ Ιμπς 0

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA