Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Αρης με «χρυσό» σκόρερ τον Μαντσίνι πέρασε μέσα από την «καυτή» Τούμπα, φέρνοντας τον ΠΑΟΚ στο -10 από την κορυφή της βαθμολογίας της Super League. Μελανό σημείο της αναμέτρησης η εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας για περίπου μία ώρα. Στα άλλα ματς της αγωνιστικής ο Ολυμπιακός κέρδισε δύσκολα τον Βόλο (2-1) με «ήρωα» τον Βαλμπουενά, ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα του Παναιτωλικού με 2-0, ενώ ο ΟΦΗ συνεχίζει την «τρελή» του πορεία επικρατώντας και του Ιωνικού με 2-1 ανεβαίνοντας στην 4η θέση της βαθμολογίας:

Αναλυτικά, οι σημερινοί αγώνες:

ΠΑΟΚ-Αρης 0-1

Ο Αρης επικράτησε του ΠΑΟΚ με 1-0 με το γκολ του Μαντσίνι από το 41ο λεπτό, αλλά δυστυχώς το όποιο θέμα υπήρξε πριν, επισκιάστηκε από την εισβολή οπαδών στο γήπεδο στις καθυστερήσεις με αποτέλεσμα τη διακοπή της αναμέτρησης. Οπαδοί του «Δικέφαλου» πέταξαν δεκάδες αντικείμενα, φωτοβολίδες και τελικά εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα τη διακοπή της συνάντησης.

Διαιτητής: Ρόμπερτ Μάντεν (Σκωτσέζος)

Κίτρινες: Τέϊλορ, Κούρτιτς, Α. Ζίφκοβιτς, Τζέγκο, Γκαρσία

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου) Πασχαλάκης, Σίντκλεϊ, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Τέιλορ (82΄ Λύρατζης), Κούρτιτς, Σβαμπ (61' Μιτρίτσα), Μπίσεσβαρ, Αντρίγια Ζιβκοβιτς, Μουργκ (46' Ελ Καντουρί), Σφιντέρσκι (61' Ακπομ).

ΑΡΗΣ (Ακης Μαντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Λούκας Σάσα, Τζέγκο, Εντιαγέ (73' Ματίγια), Μαντσίνι (66'  Γκάμα), Γκαρσία (92' Ιτούρμπε), Καμαρά (74΄ Μάνος).

Ολυμπιακός-Βόλος 2-1

Το απευθείας φάουλ του Ματιέ Βαλμπουενά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε στον Ολυμπιακό μία δύσκολη νίκη με σκορ 2-1 επί του Βόλου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», σε παιχνίδι για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι Θεσσαλοί, που είδαν τον Τόμας Βατσλίκ να αποκρούει το πέναλτι του Τομ φαν Βέερτ στο 10ο λεπτό, είχαν ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 με τον Ολλανδό επιθετικό το γκολ που είχε πετύχει από την άσπρη βούλα ο Γιουσέφ Ελ-Αραμπί στο 85’.

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας).

Κίτρινες: Μπαρτόλο, Κλέιμαν, Γκουλέν, Βοϊτκόφσκι, Ρεγκατέν.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά (71’ Ελ-Αραμπί), Λόπες (60’ Βαλμπουενά), Καμαρά Α. (46’ Καμαρά Μ.), Μπα Ο., Λαλά (46’ Ανδρούτσος), Τικίνιο, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Ροντρίγκες (46’ Μασούρας).

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Γκιγιέρμο Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Ρομέρο, Ρίνερ, Φεράρι, Πουρίτα (59’ Γκουλέν), Σοάρες (66’ Τσοκάνης), Ροσέρο (75’ Βοϊτκόφσκι), Ρεγκατέν, Ορόζ (74’ Νίνης), Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ.

Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 2-0

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο κόντρα στον Παναιτωλικό και τον... ιπτάμενο γκολκίπερ του, Νίκο Μελίσσα, ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε με μεγαλύτερη ηρεμία να φτάσει στο δεύτερο σερί τρίποντό του στη Super League (για πρώτη φορά στην εφετινή σεζόν), επικρατώντας με 2-0 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, χάρις σε δύο γκολ του Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος ξαναβρήκε τον... εαυτό του.

Διαιτητής: Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών)

Κίτρινες: Ντουάρτε, Φλόρες, Χουχούμης, Λούι

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο (76’ Μπουζούκης), Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ (75’ Χατζηγιοβάνης), Βιτάλ (67’ Παλάσιος), Μακέντα (82’ Χατζηθεοδωρίδης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας, Αποστολάκης, Αντούνες, Κορνέλιους, Χουχούμης (78’ Στάθης Μπελεβώνης), Φλόρες, Τσιγγάρας, Μόρσεϊ (61’ Μεντόσα), Ντουάρτε (78’ Λούι), Μπαρμπόσα, Καρέλης (58’ Βέργος).

ΟΦΗ-Ιωνικός 2-1

Το εξαιρετικό σερί του ΟΦΗ στη Super League συνεχίζεται! Η ομάδα της Κρήτης σημείωσε την τρίτη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά επί του Ιωνικού με 2-1 στο «Γεντί Κουλε» και αναρριχήθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας, παραμένοντας αήττητη για  6ο παιχνίδι (4 νίκες και 2 ισοπαλίες). Το τρομερό γκολ του Γκαγέγος και το πέναλτι του Λάμπρου στο 90’ (έπειτα από υπόδειξη του VAR για μαρκάρισμα του Τσιγκρίνσκι στον Γιάννου) έκριναν τη νίκη για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια, ισοφάρισε προσωρινά στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Άοσμαν με καταπληκτικό γκολ.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών)

Κίτρινες: Φαν Ντάινεν, Μεγιάδο - Σαλβαδόρ Σάντσες, Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Μάναλης

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης (76’ Καμάου), Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Ντε Γκουζμάν (58’ Πασαλίδης), Μεγιάδο, Γκαγιέγκος, Τοράλ (76’ Τσιλιαννίδης), Λάμπρου (90’+1’ Ναμπί), Φαν Ντάινεν (58’ Γιάννου).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας (90’+3’ Καμπράλ), Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Ντάλσιο, Σάντσες (90’+2’ Ματσούκας), Λενίς, Κιάκος (72’ Κάνιας), Άοσμαν (81’ Βαφέας), Μάναλης.

Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής

Σάββατο (27/11)

  • Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος 6-2
  • Απόλλων Σμύρνης - Λαμία 0-0
  • ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ 1-2

Κυριακή (28/11)

  • ΟΦΗ - Ιωνικός 2-1
  • Ολυμπιακός - Βόλος 2-1
  • Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 2-0
  • ΠΑΟΚ - Αρης 0-1

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA