Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραγωδία σημειώθηκε έξω από το γήπεδο του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Αρη, για την 11η αγωνιστική της Super League. Οπως αναφέρει το seleo.gr, ένας oπαδός του ΠΑΟΚ υπέστη ανακοπή έξω από το γήπεδο της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Διαβάστε ακόμη: Super League: «Ντου» στο 90' των οπαδών του ΠΑΟΚ - 40λεπτη διακοπή και μεγάλος θρίαμβος του Αρη (εικόνες)

Ο 45χρονος άνδρας έπαθε ανακοπή έξω από το γήπεδο επί της Διογένους, μετά το τέλος του επεισοδιακού αγώνα με τον Αρη. Του έκαναν τεχνητή αναπνοή και αμέσως διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», όπου δυστυχώς κατέληξε.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (29/11) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του άτυχου φιλάθλου που έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς έξω από το γήπεδο της Τούμπας. «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου φιλάθλου μας που έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς έξω από το γήπεδο. Συγκλονισμένοι από την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, η σκέψη μας είναι στους δικούς του…», αναφέρει ο Δικέφαλος του Βορρά.

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1465291452154626051?ref_src=twsrc^tfw

Συλλυπητήρια και από τον Αρη

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του οπαδού από ανακοπή καρδιάς εξέδωσε και η ΠΑΕ Αρης. Οι «κίτρινοι» στην επίσημη ανακοίνωση τους ανέφεραν:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του οπαδού του ΠΑΟΚ, που έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς έξω από το γήπεδο της Τούμπας, μετά τη λήξη του χθεσινού ντέρμπι. Το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα όταν χάνεται μια ανθρώπινη ζωή…»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA