Μενού
  • Α-
  • Α+

Την αναβολή των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων της ερχόμενης Κυριακής 5 Δεκεμβρίου, ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και Ιωνικός - ΠΑΟΚ ζήτησε η αστυνομία επικαλούμενη λόγους ασφαλείας. Οι δύο αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στο Λεκανοπέδιο είναι μία ημέρα πριν από την επέτειο των 13 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου αλλά και την επίσκεψη στην Ελλάδα του Πάπα Φραγκίσκου.

Διαβάστε ακόμη: «Βόμβα» από το ΣτΕ: Αποζημιώσεις - μαμούθ στις επιχειρήσεις που καταστράφηκαν στα επεισόδια μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Οι αστυνομικές δυνάμεις είναι επιφορτισμένες με τα δύο γεγονότα με αποτέλεσμα από τη ΓΑΔΑ να τεθεί θέμα αναβολής των αγώνων προς την Super League λόγω αδυναμίας αστυνομικής φύλαξης.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της Super League παρουσιάζονται αρνητικοί σε ένα ενδεχόμενο αναβολής των αγώνων, λόγω έλλειψης ελεύθερων ημερομηνιών μέσω του προέδρου του συνεταιρισμού Γιώργου Μποροβήλου, εστάλη απάντηση στον Υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και στην Αστυνομία, πως η πιθανότητα αναβολής είναι κάτι που βρίσκει σφόδρα αντίθετους άπαντες.

Η τελική απόφαση για το αν θα διεξαχθούν την Κυριακή 6/12 οι δύο αναμετρήσεις αναμένεται να παρθεί από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA