Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανετα επικράτησαν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στις εκτός έδρας εξορμήσεις που είχαν στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League, έχοντας ως μεγάλους πρωταγωνιστές τον Γιάσμιν Κούρτιτς και τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί αντίστοιχα. Στην έτερη (εντυπωσιακή) αναμέτρηση που διεξήχθη μεταξύ Λαμίας και Βόλου, οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες με τελικό σκορ 2-2.

Αναλυτικά, οι σημερινές αναμετρήσεις:

Ατρόμητος - Ολυμπιακός 0-3

Ο Ολυμπιακός έχει βρει ρυθμό στο πρωτάθλημα και το απέδειξε και στο Περιστέρι, όπου χωρίς να παίξει στο μάξιμουμ νίκησε εύκολα με 3-0 τον Ατρόμητο, χάρη σε χατ-τρικ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί και αύξησε σε 11 τους βαθμούς της διαφοράς του από τη δεύτερη ΑΕΚ, που θα παίξει αύριο, Πέμπτη (16/12) στη Νεάπολη με τον Ιωνικό, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

Βίοι αντίθετοι για τον Ατρόμητο, που είχε υποχρεώσει σε ισοπαλία (0-0) τον πρωταθλητή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, εξακολουθεί να παραμένει σε δυσχερή θέση, όντας 13ος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Νάτσος, Παπαδόπουλος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος (65΄ Κιβρακίδης), Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Νάτσος, Χαρίσης, Ντένιτς (46΄ Μουνίθ), Σπιριντόνοβιτς (66΄ Μπεντινέλι), Κουλούρης (84΄ Τζαβίδας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ (76΄ Ανδρούτσος), Εμβιλά (65΄ Μ. Καμαρά), Μπουχαλάκης, Λόπες (65΄ Γκ. Ροντρίγκες), Α. Καμαρά, Μασούρας (72΄ Βρουσάι), Ελ Αραμπί (71΄ Τικίνιο).

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ 0-4

Ο ΠΑΟΚ «ξέσπασε» μετά από καιρό και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάσμιν Κούρτιτς που σημείωσε δύο γκολ, πέρασε με εμφατικό «διπλό» από τους «Ζωσιμάδες», επικρατώντας με 4-0 του ΠΑΣ Γιάννινα (δεύτερη σερί νίκη) και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, προσπερνώντας τους «κυανόλευκους».

Ο Αουγκούστο στο 68’ και ο Άκπομ στο 89’ έβαλαν τις τελικές «πινελιές» στο μεγάλη νίκη του δικεφάλου του Βορρά, ο οποίος έδειξε να συνέρχεται αγωνιστικά...

Διαιτητής: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας)

Κίτρινες: Λώλης, Εραμούσπε - Μιχάι, Μουργκ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Γκαρντάβσκι (71’ Σιόντης), Ντομίνγκεθ, Λιάσος (71’ Λώλης), Σνάιντερ (83’ Π. Τριάδης), Μορέιρα (59’ Μίνα), Μιλιτσεάνου (71’ Μπρένερ).

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Μιχάι, Κρέσπο (65’ λ.τρ. Ίνγκασον), Σίντκλεϊ, Κούρτιτς (74’ Σβαμπ), Τσιγγάρας, Μουργκ (59’ Μπίσεσβαρ), Αουγκούστο, Αντρ. Ζίβκοβιτς, Άκπομ.

Λαμία - Βόλος 2-2

Στο ισόπαλο 2-2 έμειναν η Λαμία και ο Βόλος στο «Αθ. Διάκος» στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής έπειτα από ένα καταπληκτικό παιχνίδι με πολλά γκολ, δοκάρια, χαμένες ευκαιρίες, ένταση και τρομερές εναλλαγές συναισθημάτων.

Χωρίς νίκη έμεινε η Λαμία για 5ο σερί ματς (και 11ο σερί αγώνα στην έδρα της στη Super League), παραμένει χωρίς τρίποντο η ομάδα της Μαγνησίας από τις 2 Οκτωβρίου (6 ήττες και 2 ισοπαλίες). Ο Βόλος πήρε «κεφάλι» στο σκορ με δύο τέρματα του Φαν Φέερτ, όμως η Λαμία «αντέδρασε» κι... έσωσε τον βαθμό με τα γκολ των Αραμπούλι και Μπεχαράνο.

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

Κίτρινες: Ρόμανιτς, Μπεχαράνο - Ρεγκατέν, Μπαρτόλο

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Αντέτζο (46’ Μαζουλουξής), Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Ελευθεριάδης (76’ Μανουσάκης), Μπεχαράνο, Τζανδάρης (46’ Ταϊρόν), Ρόμανιτς, Αραμπούλι (84’ Τσούκαλος), Νούνιες.

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Μπαρτόλο, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Σοάρες, Νίνης (85’ Γκουλέν), Ροσέρο (46’ Φερνάντες), Ορόζ (90’+2’ Λογαράς), Ρεγκατέν, Φαν Φέερτ.

Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής:

Τρίτη (14/12)

  • Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός 1-0

Τετάρτη (15/12)

  • Λαμία-Βόλος 2-2
  • ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 0-4
  • Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-3
  • Απόλλων Σμύρνης- Παναθηναϊκός (αναβολή)

Πέμπτη (16/12)

  • ΟΦΗ-Αρης (17:00)
  • Ιωνικός-ΑΕΚ (19:30)
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA