Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού εν όψει της χειμερινής περιόδου είναι γεγονός και μάλιστα συνοδεύτηκε με τη μεγάλη επιστροφή του Κώστα Μανωλά στο λιμάνι! Ο πρωταθλητής Ελλάδας ολοκλήρωσε την απόκτηση του 30χρονου Έλληνα διεθνούς αμυντικού από τη Νάπολι.

Ο Μανωλάς έφτασε την Τετάρτη (15/12) στην Αθήνα, έχοντας εξασφαλίσει σχετική άδεια από τη Νάπολι, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και το σήμερα το απόγευμα έφτασε στα γραφεία του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού στην πλατεία Αλεξάνδρας για να ολοκληρώσει την επιστροφή του έπειτα από 7,5 χρόνια. 

Διαβάστε ακόμη: Κώστας Μανωλάς: Δεν τον άφησαν να ανέβει στο αεροπλάνο για να έρθει στην Αθήνα

Εκεί γνώρισε την αποθέωση από το πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο απ' έξω και όταν ανέβηκε τα σκαλιά των γραφείων, πήρε ένα κασκόλ των Πειραιωτών, γύρισε προς τους φιλάθλους και έπειτα από κάποια δευτερόλεπτα όπου φωτογραφήθηκε από τα ΜΜΕ, άρχισε να τραγουδά τα συνθήματα που έλεγε και το συγκεντρωμένο πλήθος, όπως το «κάτι μαγικό».

https://twitter.com/olympiacosfc/status/1471531889362194433?ref_src=twsrc^tfw

Ο Μανωλάς θα επιστρέψει -αγωνιστικά- στην Ιταλία στις 17 Φεβρουαρίου, όταν ο νέος του σύλλογος Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα στον πρώτο αγώνα των play offs του Europa League

Ο Σπαλέτι τον έκανε... δώρο στον Ολυμπιακό

Όμως ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, έπαιξε μόνο επτά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Συνολικά συμμετείχε σε 75 παιχνίδια με τους «παρτενοπέι».Ο Μανωλάς έφτασε στη Ρόμα στις 24 Αυγούστου 2014, με μεταγραφή από τον Ολυμπιακό, και μετά από πέντε χρόνια, στις 27 Ιουνίου 2019 πήγε στη Νάπολι έναντι 36 εκατομμυρίων.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ η Νάπολι θα βάλει στα ταμεία της ποσό από 2 έως 4 εκατ. ευρώ, αλλά το κέρδος της θα είναι μεγαλύτερο, αφού θα «γλιτώσει» τα 4 εκατ. ευρώ  καθαρά, για τα δύο επόμενα χρόνια, που προέβλεπε το συμβόλαιο με τους «παρτενοπέι», το οποίο έληγε το 2024.

https://twitter.com/olympiacosfc/status/1471550695346262022?ref_src=twsrc^tfw

Η ανακοίνωση των Πειραιωτών:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με την SSC Napoli για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά. Η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή θα υλοποιηθεί με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου».

 

https://twitter.com/olympiacosfc/status/1471537530688397318?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA