Μενού
  • Α-
  • Α+

Ήττα σοκ για ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για τη 15η αγωνιστική της Super League Interwetten, όπου παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε, τελικά έφυγε χαμένη και έμεινε στους -11 από τον Ολυμπιακό. Έχασε πέναλτι στο 86′ ο Άμραμπατ.

Διαβάστε ακόμη: Super League: Λάτιν τρίποντο του Παναθηναϊκού, 3-2 ο ΠΑΟΚ τον Αστέρα, «φτωχό» 1-0 ο Ολυμπιακός

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο ματς και μάλιστα προηγήθηκε στο 14ο λεπτό με γκολ του Βράνιες και ασίστ του Μάνταλου. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 23’ ο ΟΦΗ απάντησε με τον Λάμπρου, που σούταρε από το σημείο του πέναλτι.Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-1 για το ημίχρονο της αναμέτρησης και στο 60’ ο ΟΦΗ πήρε κεφάλι στο σκορ με γκολ του Καμάου. Στο 86′ ο Κουμπαράκης καταλόγισε πέναλτι για χέρι του Μπαλογιάννη στο σουτ του Άμραμπατ αλλά ο Μαροκινός αστόχησε, έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι και έγινε «μοιραίος» για την Ένωση.

Ο Άρης επικράτησε 1-0 του Ιωνικού για την 15η αγωνιστική της Super League Interwetten και επέστρεψε στις νίκες χάρη στο γκολ του Αμπουμπακάρ Καμαρά με πέναλτι στο 49'.

Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής

Σάββατο (18/12)

Παναιτωλικός – Ατρόμητος 2-1

Κυριακή (19/12)

Ολυμπιακός – Λαμία 1-0

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 3-2

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA