Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πρώτη φωτογραφία του Ουσμάν Κουλιμπαλί από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται είναι ιδιαίτερα αισιόδοξη καθώς τον απεικονίζει χαμογελαστό, λίγες ώρες μετά την κατάρρευσή του εν ώρα αγώνα της ομάδας του στο Κατάρ.  Όπως επιβεβαίωσε και η σύζυγός του, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και αναρρώνει σταδιακά έπειτα από το δυσάρεστο συμβάν, βγάζοντας, μάλιστα και την πρώτη του φωτογραφία.

Διαβάστε ακόμη: Νόβακ Τζόκοβιτς: Απορρίφθηκε αίτημα της κυβέρνησης της Αυστραλίας - Οριστικά τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου η δίκη για τη βίζα

Ο 33χρονος αμυντικός από το Μάλι  δείχνει να έχει πλήρη συναίσθηση και να έχει ξεπεράσει το σοκ, το οποίο ένιωσαν όσοι φίλαθλοι παρακολούθησαν το βίντεο από τη στιγμή της κατάρρευσής του στο χορτάρι το βράδυ του Σαββάτου, στο ματς της ομάδας του κόντρα στην Αλ-Ραγιάν.

https://twitter.com/mohammedawaad/status/1480086144519921664?ref_src=twsrc^tfw

Πλέον, ο Κουλιμπαλί αναμένεται να μείνει στο νοσοκομείο ως το τέλος της ερχόμενος εβδομάδας ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και να εξακριβωθούν τα αίτια πίσω από τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA