Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία ανείπωτη τραγωδία επεφύλασσε η μοίρα στον Ουκρανό ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Ολεγκ Νταντσένκο, καθώς την ημέρα που υπέγραψε το δανεισμό του στην ουκρανική ομάδα Ζόρια, έχασε τη γυναίκα του από τροχαίο δυστύχημα λίγο έξω από την Οδησσό.

Συγκεκριμένα, ο Ολεγκ Νταντσένκο το απόγευμα της Παρασκευής ολοκλήρωσε τον δανεισμό του από την ΑΕΚ στη Ζόρια για ενάμιση χρόνο, με την ουκρανική ομάδα να διατηρεί οψιόν αγοράς. Οπως αναφέρουν πληροφορίες, τον 27χρονο ποδοσφαιριστή είχε μεταφέρει στο αεροδρόμιο του Κιέβου η σύζυγός του, Βικτόρια, έτσι ώστε να ταξιδέψει στην πόλη Ζαπορίζιε έτσι ώστε να υπογράψει στη νέα του ομάδα.

Ωστόσο, η Βικτόρια Νταντσένκο, που οδηγούσε μια Mercedes στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει το Κίεβο με την Οδησσό, συγκρούστηκε με ένα άλλο αυτοκίνητο, βγαίνοντας εκτός πορείας και υπέστη σημαντικές ζημιές. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν διασώστες και ανέσυραν το σώμα μιας γυναίκας. Όπως διαπιστώθηκε αυτή ήταν η σύζυγος του Ουκρανού ποδοσφαιριστή, η οποία, όπως τονίζεται στα τοπικά ΜΜΕ, είναι νεκρή.

Οι άνθρωποι της Ζόρια επιβεβαίωσαν στην ΑΕΚ το τραγικό συμβάν, τονίζοντας πως ο Νταντσένκο έμαθε για το δυστύχημα της συζύγου του αμέσως μετά τις υπογραφές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA