Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν είναι μόνο τα νομικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Μέισον Γκρίνγουντ, μετά την καταγγελία της συντρόφου του, Χάριετ Ρόμπσον, ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά είναι και τα... οικονομικά!

Διαβάστε ακόμη: Κρίστιαν Ερικσεν: Ξεπέρασε την ανακοπή καρδιάς και θα παίξει ξανά ποδόσφαιρο στην Αγγλία

Ενδεικτικό είναι ότι η Nike διέκοψε επ' αόριστον τη συνεργασία της με τον Γκρίνγουντ μετά την καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό! Με ανακοίνωσή της η εταιρεία ξεκαθάρισε ότι διακόπτει τη χορηγική της συνεργασία με τον Μέισον Γκρίνγουντ, ο οποίος συνελήφθη μετά την καταγγελία της συντρόφου του για βιασμό και ξυλοδαρμό.

Ολα αυτά, μία ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση οπτικοακουστικού υλικού που μαρτυρά την κακοποίηση της Χάριετ Ρόμπσον, η οποία ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες και βίντεο με την ίδια να εμφανίζεται μέσα στα αίματα κακοποιημένη.

Συνελήφθη και συνεχίζει να κρατείται από την Αστυνομία

Ετσι, μία ημέρα μετά τη σύλληψη του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ως υπόπτου για βιασμό και ξυλοδαρμό της συντρόφου του και την επ' αόριστον αποβολή του από τις υποχρεώσεις της ομάδας, σειρά πήρε η Nike, η οποία έσπευσε να διαχωρίσει τη θέση της από τον 20χρονο παίκτη, διακόπτοντας τη χορηγική τους συνεργασία.

Με ανακοίνωσή της, η πολυεθνική εταιρεία αθλητικής ένδυσης και υπόδυσης, εξέφρασε την ανησυχία της για τις σοκαριστικές καταγγελίες που αποδίδονται στο όνομα του συνεργαζόμενου αθλητή τους και ως εκ τούτου αναστέλλουν τη μεταξύ τους συμφωνία, για όσο τουλάχιστον διαρκούν οι έρευνες της Αστυνομίας. Να σημειωθεί ότι ο Γκρίνγουντ διανυκτέρευσε στο κρατητήριο, καθώς οι Αρχές εξετάζουν εξονυχιστικά την υπόθεση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA