Μενού
  • Α-
  • Α+

Θλίψη επικρατεί στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού ο 22χρονος Αλέξανδρος Λάμπι -παίκτης της Ηλιούπολης- που κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ερμιονίδα στο Α’ Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης, έχασε τη ζωή του, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του. Αυτή η είδηση του θανάτου του 22χρονου ποδοσφαιριστή έρχεται τη στιγμή που συγκλονίζει και η δολοφονία του 19χρονου Αλκη Καμπανού

Διαβάστε ακόμη: Δολοφονία 19χρονου Αλκη: Ο δράστης είχε διαπράξει πανομοιότυπη επίθεση, στο ίδιο σημείο και το 2019

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα για την Γ' Εθνική και πιο συγκεκριμένα, στο 5ο λεπτό, ο Λάμπι πήγε να εκτελέσει ένα πλάγιο άουτ και έχασε τις αισθήσεις του. Ο αγώνας διακόπηκε αμέσως και οι γιατροί κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να τον επαναφέρουν. Στο γήπεδο δεν υπήρχε ασθενοφόρο, αφού σύμφωνα με το πρωτόκολλο της Γ’ Εθνικής, η παρουσία ασθενοφόρου δεν είναι υποχρεωτική για να ξεκινήσει ένα παιχνίδι. Τελικά, το ασθενοφόρο έφτασε 20 λεπτά αργότερα.

Ο 21χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» χωρίς τις αισθήσεις του, παρά τις προσπάθειες από ιατρικό τιμ. Οι αξιωματούχοι του ματς ανέφεραν ότι ο παίκτης είχε «ελάχιστο σφυγμό» και χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον. Ο Αλέξανδρος, δυστυχώς, δεν κατάφερε να βγει νικητής στη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, την οποία κλήθηκε να δώσει μόλις σε ηλικία 21 ετών.

Η ανάρτηση της ομάδας του: 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA