Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις απαντήσεις στα αμέτρητα «γιατί» ψάχνει η οικογένεια του νεαρού ποδοσφαιριστή της Ηλιούπολης, Αλέξανδρου Λάμπι, που το απόγευμα της Τετάρτης (2/2) άφησε την τελευταία του πνοή, όταν κατέρρευσε στο γήπεδο κατά τη διάρκεια αγώνα της Γ' Εθνικής με την Ερμιονίδα.

Διαβάστε ακόμη: Αλέξανδρος Λάμπι: Αυτός ήταν ο ποδοσφαιριστής που έπεσε νεκρός στο γήπεδο της Ηλιούπολης

 

Ο πατέρας του άτυχου ποδοσφαιριστή μίλησε στην εκπομπή LiveNews και ανέφερε ότι βρίσκεται στο «σκοτάδι» σχετικά με την αιτία του θανάτου του παιδιού του. Μάλιστα τόνισε ότι υπήρξαν καθυστερήσεις στην άφιξη του ασθενοφόρου. «Αργησε το ασθενοφόρο 20 λεπτά. Από ό,τι έχω ακούσει υπήρχε απινιδωτής. Δεν ξέρω ακριβώς. Δεν ήμουν στο γήπεδο», είπε.

Τραγικές φιγούρα η μητέρα και ο αδερφός του 21χρoνου που βρίσκονταν στις κερκίδες για να υποστηρίξουν τον Αλέξανδρο και τον είδαν να σβήνει από τη μια στιγμή στην άλλη.

«Ήταν στο γήπεδο μέσα, είδαν που έπεσε ένα παιδί κάτω και όλο αυτό με την καθυστέρηση του ασθενοφόρου. Περίμεναν να έρθει 20 λεπτά το ασθενοφόρο και στο νοσοκομείο που πήγα εγώ, οι γιατροί μου είπαν ''ήρθε πολύ αργά το παιδί''», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Αλέξανδρου Λάμπι.

«Είχε κάνει όλες τις εξετάσεις, ήταν υγιέστατος»

Λίγες μέρες πριν κλείσει τα 22 χρόνια του, ο Αλέξανδρος Λάμπι, έφυγε από τη ζωή, κάνοντας αυτό που αγαπούσε περισσότερο, το ποδόσφαιρο. Ο πατέρας του νεαρού ποδοσφαιριστή επεσήμανε ότι πριν από λίγες μέρες ο Αλέξανδρος είχε κάνει όλες τις διαγνωστικές εξετάσεις και ήταν υγιέστατος.

«Στις 25 του μήνα θα γινόταν 22 χρονών. Δεν είχε υπήρχε κανένα πρόβλημα. Πριν από 10 ημέρες κάναμε τρίπλεξ για την καρδιά και όλες τις εξετάσεις. Το παιδί μια χαρά ήταν. Ήταν ταύρος, ήταν πολύ δυνατό παιδί. Πολύ υγιές και πολύ δυνατό παιδί», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αυτόπτης μάρτυρας: «Νομίζαμε ότι του γύρισε η γλώσσα»

Στο μεταξύ, αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε πως αρχικά όλοι πίστεψαν ότι του είχε γυρίσει η γλώσσα: «Ξεκινάει ο αγώνας, μετά από τρία λεπτά, βγαίνει πλάγιο η μπάλα στο κέντρο του γηπέδου, πάει ο Αλέξανδρος να πάρει τη μπάλα και καταρρέει. Ολα αυτά έγιναν, χωρίς το παραμικρό χτύπημα, τίποτα. Εμείς στην αρχή νομίζαμε ότι του γύρισε η γλώσσα, ήταν λίγο περίεργη η κατάσταση».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA