Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο, όπου και γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον μαχητικό Παναιτωλικό και έχασε την ευκαιρία να «σφραγίσει» την υπόθεση play off, στο πλαίσιο της Super League. Μοιραίος παίκτης για τους «πράσινους» ο Καρλίνιος καθώς αστόχησε σε πέναλτι, το οποίο απέκρουσε ο Ανέστης. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας, ο Ατρόμητος επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 2-0, ενώ ΟΦΗ και Ιωνικός έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία σε ένα όμως αρκετά θεαματικό παιχνίδι.

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός 1-0

Με ένα υπέροχο σε εκτέλεση φάουλ του Χαβιέ Μεντόζα, ο Παναιτωλικός «φρέναρε» το σερί των δύο νικών του Παναθηναϊκού, κερδίζοντας τους «πράσινους» με 1-0 στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League, πιάνοντας πλέον το Βόλο στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι Αγρινιώτες νίκησαν για δεύτερη σεζόν τον Παναθηναϊκό με 1-0 στην έδρα τους, με τους «πράσινους» να συνεχίζουν την άκρως «αναιμική» εικόνα τους στα εκτός έδρας ματς με τις ομάδες της περιφέρειας, όπου μετρούν φέτος μόλις μία νίκη (επί της Λαμίας) και 5 ήττες (10 συνολικά).

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Κίτρινες: Χουχούμης, Μαλής - Γκατσίνοβιτς, Ιωαννίδης

Κόκκινη: 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Μαλής, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Φλόρες, Μάρτενσον (80’ Αντούνες), Μόρσεϊ (69’ Ντουάρτε), Μεντόζα (80’ Ντίας), Νταγκό (69’ Καρέλης), Βέργος (90’ Λούι).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Σάντσες (83’ Κώτσιρας), Σάρλια, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες (83’ Κουρμπέλης), Γκατσίνοβιτς (62’ Παλάσιος), Αϊτόρ, Βιτάλ (62’ Ιωαννίδης), Καρλίτος (87’ Χατζηγιοβάνης).

Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 2-0

Έπαθε κι έμαθε ο Ατρόμητος. Τρεις ημέρες μετά το 2-2 με τον ΟΦΗ κι ενώ είχε προηγηθεί 2-0, αυτή την φορά η ομάδα του Περιστερίου εκμεταλλεύτηκε την έδρα της, κράτησε το προβάδισμα που πήρε με το πολύ γρήγορο γκολ του Μουνίθ (55ο δευτερόλεπτο) και με το πρώτο τέρμα του Έρλινγκμαρκ νίκησε με 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League. 

Διαιτητής: Δημήτριος Καραντώνης

Κίτρινες: Βασιλαντωνόπουλος, Χαρίσης - Σίτο, Μπαράλες, Ατιένσα

Κόκκινες: 38΄ Κρεσπί

Οι ενδεκάδες: 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Καστεγιάνο, Κιβρακίδης (34΄ Βασιλαντωνόπουλος), Χατζησαΐας, Μαυρομμάτης (46΄ Παπαδόπουλος), Χαρίσης, Σάλομον (62΄ Έρλινγκμαρκ), Μουνίθ, Ροτάριου (52΄ Κλωναρίδης), Άλιμπεκ (76΄ Ντένιτς), Κουλούρης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Ατιένσα, Αντζουλάς (87΄ Ριέρα), Καρμόνα, Τασουλής (63΄ Άλβαρες), Μουνάφο (87΄ Καπίγια), Κανελλόπουλος (64΄ Ιγκλέσιας), Σίτο, Κρεσπί, Σονί, Μπαράλες

Ιωνικός – ΟΦΗ 0-0

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 24ης αγωνιστικής της Super League, ανάμεσα στον Ιωνικό και στον ΟΦΗ. Παρά τις αρκετές ευκαιρίες που χάθηκαν εκατέρωθεν στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στη Νίκαια. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά το «διπλό» στην Τρίπολη επί του Αστέρα, ενώ για τους Κρήτες ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία, μετά το 2-2 με τον Ατρόμητο, ενώ έμειναν για 4ο σερί παιχνίδι αήττητοι (2-2-0).

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου

Κίτρινες: Μάντζης, Ντάλσιο - Μαρινάκης, Νέιρα, Φελίπε

Κόκκινες: Νέιρα (90΄+4 δεύτερη κίτρινη)

Οι ενδεκάδες: 

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δ. Σπανός): Χουτεσιώτης, Άοσμαν, Ντάλσιο, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσες, Ρομαό, Κιάκος (55΄ Τουράμ), Κάνιας (82΄ Πλατέλλας), Μάντζης (77΄ Μάναλης)

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Νέιρα, Βούρος, Γκαγέγκος, Ντουρμισάι (31΄ Μπουζούκης), Γιαννούλης, Τσιλιανίδης (71΄ Λάμπρου), Φελίπε, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης

Αποτελέσματα και πρόγραμμα

  • Ιωνικός-ΟΦΗ 0-0
  • Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 2-0
  • Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 1-0
  • Λαμία-Απόλλων Σμύρνης (15:00)
  • Βόλος-Ολυμπιακός (17:15)
  • ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (19:30)
  • Αρης-ΠΑΟΚ (19:30)
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA