Μενού
  • Α-
  • Α+

Άγρια επεισόδια σημειώθηκαν σε παιχνίδι της τρίτης κατηγορίας της ΕΠΣΜ και πιο συγκεκριμένα μετά το τέλος της αναμέτρησης, ΠΑΟΚ Διάπλαση – Νίκη Νεοχωρούδας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr, χούλιγκαν εισέβαλαν στο γήπεδο μετά το τέλος του παιχνιδιού και επιτέθηκαν σε ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων. Πάντα με βάση το σχετικό ρεπορτάζ, οπαδοί του ΠΑΟΚ Διάπλαση, κάποιοι εκ των οποίων φορούσαν κουκούλες, εισέβαλαν στο γήπεδο και χτύπησαν τους παίκτες της Νίκης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρχε και χούλιγκαν που χτυπούσε με σιδερογροθιά τους ποδοσφαιριστές της Νίκης. Στο γήπεδο, που βρίσκεται στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης, έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και οι δράστες αποχώρησαν. Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τρία άτομα, ένα εκ των οποίων έχει ταυτοποιηθεί. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι τρεις ποδοσφαιριστές μετέβησαν στο τμήμα Ασφαλείας, Παύλου Μελά για να καταθέσουν στους αστυνομικούς για τα επεισόδια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA