Μενού
  • Α-
  • Α+

Παρά τα εμπόδια που της ύψωσαν Βλαχοδήμος και Μπενφίκα η Λιβερπουλ κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε σημειώνοντας μια νίκη που ουσιαστικά την έφερε με το ενάμιση πόδι στα ημιτελικά του Champions League! Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πήρε μεγάλη νίκη με 3-1 επί της Μπενφίκα στην Πορτογαλία. Οι Κονατέ (πρώτο του γκολ με την Λίβερπουλ), Μανέ (έφτασε τα 22 στην Ευρώπη ξεπερνώντας τον Τζέραρντ) και Ντίας (παρθενικό του γκολ στο Champions League με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ) ήταν οι σκόρερ για την αγγλική ομάδα, με την Μπενφίκα από την πλευρά της να είναι καλύτερη μόνο στο διάστημα 46'-60' και να μη βρίσκει κάτι παραπάνω πέρα από το γκολ του Νούνιες. Αξίζει να σημειωθεί πως η Λίβερπουλ έφτασε τις πέντε διαδοχικές εκτός έδρας νίκες στην Ευρώπη και δείχνει ασταμάτητη μερικά 24ωρα πριν τη μεγάλη μάχη με τη Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League!

Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Ζιλμπέρτο, Οταμέντι, Βερτόνχεν, Γκριμάλντο, Σίλβα, Βάιγκλ, Τααράμπτ (70' Μεϊτέ), Εβέρτον (82' Γιάρεμτσουκ), Ράμος (87' Μάριο), Νούνιες

Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ (89' Γκόμεζ), Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Κεϊτά (89' Μίλνερ), Τιάγκο (61' Χέντερσον), Μανέ (61' Φιρμίνο), Ντίας, Σαλάχ (61' Ζότα).

Ισχνό προβάδισμα πρόκρισης για τη Σίτι

Και μιας και ο λόγος για τη Μάνστεστερ Σίτι, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα κατάφερε και νίκησε με 1-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης και απέκτησε έτσι προβάδισμα για πρόκριση στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η Σίτι προσπάθησε να παίξει το ποδόσφαιρό της, όμως το ίδιο έκανε και η Ατλέτικο, με συνέπεια το φτωχό 1-0 που αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς. Ο Κέβιν ντε Μπρόινε σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο '70 λεπτό. Η απόλυτη κυριαρχία της Σίτι δεν είχε ουσιαστικό αντίκρισμα απέναντι σε μία ομάδα που ταξίδεψε στο Μάντσεστερ με το μυαλό της μόνο στην άμυνα. Στο δεύτερο παιχνίδι, όμως, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε θα πρέπει να ανοιχτεί, ψάχνοντας έστω ένα γκολ για να παραμείνει ζωντανή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA