Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανείπωτη θλίψη για τον Πορτογάλο σταρ του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς το αγοράκι από τα δίδυμα που κυοφορούσε η σύντροφός του Χεορχίνα δεν τα κατάφερε στη γέννα. Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος δεν θα μπορούσε παρά να βρεθεί στο πλευρό του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ανάρτηση του ζευγαριού

«Είμαστε στην πολύ δύσκολη θέση λόγω της βαθύτατης λύπης μας να ανακοινώσουμε ότι το μικρό μας αγοράκι έφυγε από τη ζωή. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει ένας γονιός. Μόνο το γεγονός ότι γεννήθηκε το μικρό μας κοριτσάκι, μας δίνει δύναμη και ελπίδα για να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τις νοσοκόμες για τη φροντίδα και την υποστήριξη. Όλοι μας είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ευγενικά την ιδιωτικότητά μας αυτή δύσκολη στιγμή.

Αγοράκι μας, είσαι ο άγγελος μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα.

Κριστιάνο - Χεορχίνα»

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Μετά την δυσάρεστη είδηση, ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γράφοντας «ο πόνος σου είναι και δικός μας πόνος».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Τα συλλυπητήρια της έστειλε και η προηγούμενη ομάδα του CR7, Real Madrid.

«H Ρεάλ Μαδρίτης, ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για το θάνατο ενός από τα παιδιά που περίμενε να υποδεχτεί στον κόσμο ο αγαπημένος μας Κριστιάνο Ρονάλντο και η σύντροφός του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ.

Η Ρεάλ νιώθει και εκείνη τον πόνο όλης της οικογένειας και θέλει να τους στείλει όλη την αγάπη και τη στοργή της», αναφέρει η Ρεάλ στη σχετική ανακοίνωσή της, με τους Μαδριλένους να είναι συγκλονισμένοι με την απώλεια που βίωσε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Αλλά και η αντίπαλη συμπολίτισσα, Μάντσεστερ Σίτι.

«Όλοι στην Μάντσεστερ Σίτι στέλνουν τα πιο θερμά συλλυπητήρια σε σένα και στην Τζορτζίνα», ήταν το μήνυμα της της Σίτι, με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας να ζητάει από τον «καπιτάνο» της να φανεί δυνατός και να βρει το κουράγιο να αντέξει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Από την πλευρά τους, τα «Λιοντάρια» της Λισσαβώνας ανέφεραν στην ανάρτησή τους: «Πολλή δύναμη, Κριστιάνο. Η οικογένεια της Σπόρτινγκ είναι μαζί σου».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Αρκετοί άλλοι παίκτες όπως ο Νταβίντ ντε Χέα, ο Φελίπε Μέλο ή ο Άλεξ Τέλες δημοσίευσαν καρδιές ως απάντηση στην ανάρτηση στο Instagram του ζεύγους Κριστιάνο Ρονάλντο-Χεορχίνα Ροντρίγκες. Ο πρώην Πορτογάλος συμπαίκτης του στη Γιουβέντους, Αλβάρο Μοράτα, ανέβασε ένα emoji με τα χέρια σταυρωμένα σε προσευχή.

Πέρα από τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, τα μηνύματα συμπαράστασης έχουν πολλαπλασιαστεί από αθλητές. Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής του MotoGP, Φάμπιο Κουαρταράρο, δημοσίευσε ένα emoji που κλαίει.Παθιασμένος με το ΜΜΑ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είδε τον μεγάλο του φίλο Μπαντρ Χάρι να εκφράζει την ανησυχία του γι΄ αυτή τη δοκιμασία. Ο μαχητής μοιράστηκε τη συγκίνησή του, όπως και ο Ρώσος μαχητής Αρτέμ Λόμποφ, που πρόσθεσε τις προσευχές του. Ο δις Ολυμπιονίκης στον στίβο, ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ Γιόχαν Μπλέικ έγραψε με τη σειρά του ένα σύντομο μήνυμα για τον διάσημο ποδοσφαιριστή: «Λυπάμαι φίλε μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA