Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που το παγκόσμιο ποδόσφαιρο παραμένει συγκλονισμένο από την είδηση πως το ένα από τα δίδυμα παιδάκια που περίμενε ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η σύντροφός του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ έφυγε από τη ζωή κατά τη διάρκεια της γέννας, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ επέστρεψε στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δύο 24ωρα μετά τον θάνατο του νεογέννητου γιου του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στις προπονήσεις των «κόκκινων διαβόλων», προσπαθώντας έτσι μέσω της απασχόλησης με το ποδόσφαιρο να διαχειριστεί το πένθος του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο CR7 απουσίαζε και από το χθεσινό ντέρμπι με τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε βαριά ήττα με 4-0.

Συγκλονιστική συμπαράσταση από το Ανφιλντ

Αν και αποτελούν από τα πιο «εχθρικά» μεταξύ τους ζευγάρια στο αγγλικό ποδόσφαιρο, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «ενώθηκαν» στο 7ο λεπτό του ντέρμπι της Premier League για να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στον Κριστιάνο Ρονάλντο που θρηνεί τον χαμό του παιδιού του στη γέννα. Συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ σηκώθηκαν όρθιοι στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης και μαζί με εκείνους της Γιουνάιτεντ, χειροκρότησαν και τραγούδησαν το «You'll never walk alone» ως ελάχιστο φόρο τιμής στον Πορτογάλο σούπερ σταρ και το πένθος του.

Αν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους οπαδούς της Λίβερπουλ, καθότι ηγέτης της μισητής αντιπάλου, ωστόσο οι φίλοι των «κόκκινων» άφησαν στην άκρη όσα τους χωρίζουν εντός γηπέδου και άρχισαν να χειροκροτούν μαζικά... Μ' αυτόν τον τρόπο εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στον Κριστιάνο και την οικογένεια του για την απώλεια του νεογέννητου γιου του που έχει συγκλονίσει τους πάντες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA