Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγοτερο από μια εβδομάδα μετά την απώλεια του νεογέννητου παιδιού του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στο αρχικό σχήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα: Σκόραρε. Σημειώνεται, ότι στο προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας του στο Λίβερπουλ, η συγκινητική στιγμή που όλοι οι φίλαθλοι της άλλης ομάδας σηκώθηκαν για να χειροκροτήσουν, ώστε να στηρίξουν τον Πορτογάλο σταρ για την απώλεια, προκάλεσε παγκόσμια συγκίνηση. 

Διαβάστε ακόμη: Κριστιάνο Ρονάλντο: Ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του μετά τον θάνατο του γιου του

Ο Ραλφ Ράνγκνικ του έδωσε φανέλα βασικού στο παιχνίδι που άρχισε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τους «κόκκινους διαβόλους» στο Έμιρεϊτς. Μολις στο δεύτερο λεπτό η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ με τον Ταβάρες και στο 32' έκανε το 2-0 με πέναλτι του Σάκα.

Ωστόσο, στο 34' ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε μειώνοντας για την ομάδα του. Μάλιστα, όπως ήταν λογικό πανηγύρισε το σκορ του δείχνοντας ψηλα τον ουρανό, αφιερώνοντάς το στο παιδί του που έφυγε από τη ζωή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA