Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο πιο γνωστός μάνατζερ ποδοσφαιριστών, Μίνο Ραϊόλα, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 54 ετών. Την είδηση επιβεβαίωσε η οικογένειά του το Σάββατο (30/4), δύο ημέρες μετά τα δημοσιεύματα ιταλικών ΜΜΕ που έγραφαν ότι είχε φύγει από τη ζωή την Πέμπτη (28/4). Ο Ραϊόλα είχε νοσηλευθεί από τον Ιανουάριο στο νοσοκομείο με βαριά ασθένεια στους πνεύμονες.

Όπως ανακοίνωσε η οικογένεια του, ο πασίγνωστος μάνατζερ έδωσε μεγάλη μάχη ως το τέλος με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, ωστόσο δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε το Σάββατο (30/4). Ο Ραϊόλα ήταν ένας από τους μεγαλύτερους μάνατζερ ποδοσφαίρου στον κόσμο, εκπροσωπώντας τους Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Πολ Πογκμπά, Έρλινγκ Χάαλαντ, Μάρκο Βεράτι, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, Μάριο Μπαλοτέλι και άλλους κορυφαίους άσους.

Η ανακοίνωση της οικογένειας Ραϊόλα: 

«Με βαθύτατη θλίψη σας κοινοποιούμε τον θάνατο του πιο συντροφικού και ποδοσφαιρικού ατζέντη που υπήρξε. Ο Μίνο πάλεψε μέχρι το τέλος με την ίδια δύναμη που είχε στα διαπραγματευτικά τραπέζια για να υπερασπιστεί τους παίκτες του. Ως συνήθως, μας έκανε περήφανους και δεν το έκανε το συνειδητοποίησε ποτέ.

Ο Μίνο άγγιξε πολλές ζωές κατά τη διάρκεια της δουλειάς του και έγραψε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του μοντέρνου ποδοσφαίρου. Η παρουσία θα λείπει για πάντα.

Η αποστολή του Μίνο στο να κάνει το ποδόσφαιρο έναν καλύτερο κόσμο για τους ποδοσφαιριστές θα συνεχιστεί με το ίδιο πάθος. Σας ευχαριστούμε όλους για την τεράστια υποστήριξη που λάβαμε κατά τη διάρκεια των δύσκολων στιγμών και ζητούμε για σεβασμό της ιδιωτικότητας της οικογένειας και των φίλων σε αυτή τη στιγμή πόνου.

Η οικογένεια Ραϊόλα». 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA