Μενού
  • Α-
  • Α+

Την πρόκριση της στον τελικό του Champions League πανηγύρισε η Λίβερπουλ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο ημίχρονο (2-0), έκανε την ολική ανατροπή, επικράτησε της Βιγιαρεάλ με 3-2 στην Ισπανία και με συνολικό σκορ 5-2 έκλεισε θέση για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, περιμένοντας τον νικητή του ζευγαριού Ρεάλ – Μάντσεστερ Σίτι.

Η Λίβερπουλ «έπαιξε με την φωτιά» για 45 λεπτά στο «Κεράμικα», αλλά στο δεύτερο μέρος «μεταμορφώθηκε» μετατρέποντας το εις βάρος 2-0 του πρώτου ημιχρόνου στο τελικό 3-2! Έτσι, με δύο νίκες απέναντι στους Ισπανούς (είχε επικρατήσει και στο «Άνφιλντ» με 2-0) έγινε η πρώτη φιναλίστ του μεγάλου τελικού του Champions League (28/5) στο «Παρκ ντε Πρενς» του Παρισιού, όπου θα παίξει με το νικητή του δεύτερου ημιτελικού, που θα διεξαχθεί το βράδυ της Τετάρτης (4/5) στη Μαδρίτη, ανάμεσα στη Ρεάλ και στη Μάντσεστερ Σίτι και θα διεκδικήσει το 7ο τρόπαιο στην Ιστορία της και πρώτο μετά το 2019, όταν είχε επικρατήσει με 2-0 της Τότεναμ στη Μαδρίτη. 

Φαμπίνιο, Ντίαζ και Μανέ ήταν οι σκόρερ της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, η οποία θα περιμένει τη ρεβάνς της Τετάρτης (4/5) στο «Μπερναμπέου», ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και στη Μάντσεστερ Σίτι, για να μάθει την αντίπαλό της στο μεγάλο τελικό του Παρισιού. Ο Κώστας Τσιμίκας πέρασε αλλαγή για τους «κόκκινους» στο 80ό λεπτό αντί του Ρόμπερτσον, ενώ στο 86΄ η Βιγιαρεάλ έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Καπού. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA