Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον τίτλο του πρωταθλητή επισφράγισε απόψε στην Τούμπα ο Ολυμπιακός παίρνοντας άτυπη ρεβάνς του πρόσφατου αποκλεισμού του από τον ΠΑΟΚ, και νικώντας τον αντίπαλο με 2-1 σε ένα παιχνίδι με αρκετές καλές φάσεις τρία ωραία γκολ και «ασκήσεις τακτικής» από τους δυο τεχνικούς. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον 47ο του τίτλο κάνοντας μια νίκη που ήταν αποτέλεσμα της άψογης εμφάνισης του στο δεύτερο ημίχρονο όταν ο Μαρτίνς είδε τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ και με τρεις αλλαγές άλλαξε όλη τη δομή της ομάδας του και του αγώνα.

Λόπεζ και Ρέαμπτσουκ τα γκολ του τίτλου για τους «ερυθρόλευκους». Ο Δικέφαλος του Βορρά προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τον Μουργκ.

https://www.instagram.com/p/CdJTqcQoxRy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πανηγυρικό κλίμα επικράτησε μετά τη λήξη του αγώνα της Τούμπας από τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και τους συνοδούς του Ολυμπιακού, για την επισφράγιση του 47ου πρωταθλήματος που κέρδισε σήμερα η ερυθρόλευκη ομάδα.

Στο κέντρο του γηπέδου της Τούμπας μαζεμένοι σε ένα «κουβάρι» οι άνθρωποι των ερυθρολεύκων άνοιξαν σαμπάνιες γιόρτασαν την επιτυχία τους, δέχθηκαν και επιμέρους συγχαρητήρια από ποδοσφαιριστές και ανθρώπους του ΠΑΟΚ, για την επιτυχία τους και αποχώρησαν από το γήπεδο σε ένα κλίμα αντιστρόφως ανάλογο βέβαια από τις εκδηλώσεις δυσφορίας των φίλων του ΠΑΟΚ.

Είναι άξιο αναφοράς ότι στο σημερινό έκτο παιχνίδι των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα, το κύπελλο και τα play-off, ο Ολυμπιακός δεν έχει ήττα από τον ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ όμως έχει την πρόκριση με το μέρος σου στον τελικό εις βάρος του Ολυμπιακού.

Διαιτητής: Λουίς Γκοντίνιο (Πορτογαλία)

Κίτρινες: Σίντκλεϊ,  Ακπομ, Μασούρας, Λόπες, Μαντί Καμαρά. 

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο (46' Μιχάϊ), Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Τσιγγάρας (60' Σβαμπ),  Σοάρες (60' Αντρίγια Ζίφκοβιτς), Μουργκ, Μιτρίτσα (75' Ολιβέϊρα), Τσόλακ (63' Ακπομ).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά,  Παπασταθόπουλος, Μπα (64' Παπαδόπουλος), Ρέαμπτσιουκ, Μαντί Καμαρά, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (46' Ροντρίγκες), Λόπες (78' Βρουσάϊ), Μασούρας (46'  Αγκιμπού Καμαρά) και Τικίνιο (46' Ελ Αραμπί).

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA