Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη φανέλα της δεν θα πρέπει να την ξεγράφει ποτέ κανείς! Κι ας απομένουν λίγα δευτερόλεπτα στο ρολόι... Η «βασίλισσα» της Ευρώπης έκανε ακόμη μία απίστευτη ανατροπή, νίκησε την Μάντσεστερ Σίτι με 3-1 στην παράταση, στον δεύτερο ημιτελικό του Champions League και πήρε πανάξια την πρόκριση για τον τελικό της 28ης Μαΐου, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ, διεκδικώντας το 14ο τρόπαιο της Ιστορίας της!

Οι δύο ομάδες επεφύλασσαν ακόμη ένα απίστευτο ματς στην ποδοσφαιρική Ευρώπη. Κι από εκεί που οι «μερένχες» που βρισκόταν στα  σχοινιά, μετά το γκολ του Μαχρέζ, κατάφεραν σε... νεκρό χρόνο -στο 90΄και στο 90΄+1΄- να βρουν τα δύο τέρματα που έψαχναν με τον Ροντρίγκο, τη «χρυσή» αλλαγή του Κάρλο Αντσελότι (μπήκε στη θέση του Κρόος στο 68΄), στέλνοντας το ματς στην παράταση. Εκεί όπου «μίλησε» για άλλη μία φορά ο Καρίμ Μπενζεμά με εύστοχο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, στέλνοντας τους Μαδριλένους στον... 7ο ουρανό και στον 17ο τελικό της Ιστορίας τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA