Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που τα περισσότερα ισπανικά ΜΜΕ, θεωρούν δεδομένη τη «μετακόμιση» του Κιλιάν Εμπαπέ το προσεχές καλοκαίρι στη Ρεάλ Μαδρίτης, η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», έριξε... βόμβα σε δημοσίευμά της την Πέμπτη (5/5), κάνοντας λόγο για συμφωνία του Γάλλου σούπερ σταρ με την Παρί Σεν Ζερμέν για νέο συμβόλαιο έως το 2024! Όπως επισημαίνει το γαλλικό δημοσίευμα «...οι συζητήσεις των πρωταθλητών Γαλλίας με το περιβάλλον του 23χρονου διεθνή έχουν επιταχυνθεί και τα πράγματα δείχνουν πολύ καλά για την Παρί».

Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών έφτασαν σε τελικό στάδιο κατά την προ ημερών επίσκεψη του Εμπαπέ με την οικογένειά του στην Ντόχα του Κατάρ, με την τελική πρόταση των Παριζιάνων να περιλαμβάνει ετήσιες αποδοχές 50 εκατ. ευρώ, επιλογή επέκτασης για ακόμα μια σεζόν και πριμ υπογραφής που θα φτάσει τα 100.000.000, επίσης μετά φόρων. Η Παρί επισήμως δεν επιβεβαιώνει σε πρώτη φάση το όλο θέμα, ωστόσο η «Le Parisien» ανέφερε πως δεν υπάρχει διάψευση για το γεγονός ότι οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA