Μενού
  • Α-
  • Α+

Αυλαία έπεσε στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό να επικρατεί της ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ με 3-2, σε ένα παιχνίδι που είχε ανατροπές, πολλά γκολ και... γκρίνια στις εξέδρες από τους οπαδούς της Ενωσης. Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Ελ Αραμπί που σημείωσε χατ τρικ. Στους άλλους αγώνες ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 τον Παναθηναϊκό και πήρε τη δεύτερη θέση στην τελική κατάταξη, ενώ ο Αρης «άλωσε» τα Γιάννινα με 3-0.

Αναλυτικά, οι σημερινοί αγώνες της Super League:

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-3

Με χατ-τρικ του Ελ Αραμπί και νίκη 3-2 με ανατροπή επί της ΑΕΚ, έκλεισε τη σεζόν ο πρωταθλητής Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν στο ΟΑΚΑ για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των play off με τον Μαροκινό να σκοράρει στο 20΄, το 69΄ και το 87΄, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί δύο φορές με τον Τσούμπερ (14΄) και Γκαρσία (48΄). Έτσι, μια κάκιστη σεζόν για την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε με την 5η θέση και δύο συνεχόμενες ήττες με ανατροπή, αφού πριν από τέσσερις ημέρες είχε χάσει με το ίδιο σκορ και από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. 

Διαιτητής: Ντάνι Μακέλι (Ολλανδία) 

Κίτρινες:  Λε Ταλέκ, Μοχαμαντί

Οι συνθέσεις: 

ΑΕΚ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Στάνκοβιτς, Μήτογλου (53΄ λ.τρ. Κορνέζος), Λε Ταλέκ, Σβάρνας (77΄ Ρότα), Μισελέν, Μοχαμαντί (77΄ Μιτάι), Κριχόβιακ (46΄ Σάκχοφ), Χατζισαφί, Τάνκοβιτς, Τσούμπερ, Γκαρσία (83΄ Μουστακόπουλος)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Κρίστινσον (90΄ Καραργύρης), Ανδρούτσος, Σισέ, Μπα, Κίτσος, Κούντε, Μπουχαλάκης (71΄ Κανέ), Φορτούνης (46΄ Μασούρας), Βαλμπουενά (79΄ Καρβάλιο), Βρουσάι (64΄ Λόπες), Ελ Αραμπί

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0

Μετά από ένδεκα παιχνίδια χωρίς νίκη ο ΠΑΟΚ επέστρεψε σήμερα το βράδυ στην κανονικότητα με μια καθαρή νίκη (2-0) επί του Παναθηναϊκού, που ήρθε στο πιο κατάλληλο σημείο για την ανασύνταξη και ετοιμότητά του ενόψει του τελικού του Κυπέλλου το ερχόμενο Σάββατο με τον ίδιο αντίπαλο, στο ΟΑΚΑ.

Διαιτητής: Κρούζλιακ (Σλοβακία)

Kίτρινες: Χατζηγιοβάννης, Σάρλια, Μακέντα.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης (72' Βιεϊρίνια), Βαρέλα, Ίνγκασον (62' Μιχάϊ), Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Σοάρες (72' Ελ Καντουρί) , Μπίσεσβαρ (61' Μιτρίτσα), Α. Ζίβκοβιτς, Άκπομ (61' Ολιβέϊρα).

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Κουρμπέλης (86' Πέρεθ), Σάρλια, Σένκεφελντ (62' Πούγγουρας), Γκατσίνοβιτς (62' Βαγιαννίδης), Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίτσιο (75' Μακέντα), Βιτάλ, Χατζηγιοβάνης (75' Κότσιρας), Καρλίτος.

ΠΑΣ Γιάννινα-Αρης 0-3

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε ο Άρης τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα της Super League. Η ομάδα του Χερμάν Μπούργος, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής των Play Off, επικράτησε με 3-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», τερματίζοντας εν τέλει στην τρίτη θέση της κατάταξης. Φαμπιάνο Λέισμαν (8’), Αμπουμπακάρ Καμαρά (22’) και Σαλέμ Εμπακατά (81’) τα γκολ του Άρη που... στεναχώρησε τον Ηρακλή Μεταξά στο - πιθανότατα - τελευταίο του ματς στον πάγκο του «Αγιαξ της Ηπείρου».  

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών) 

Κίτρινες: -  

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας (72’ Οικονομόπουλος), Εραμούσπε, Κάργας, Ποζνάνσκι (61’ Κόντε), Καραχάλιος (8’ Λιάσος), Στάνκο, Γκαρντάβσκι, Σνάιντερ, Κύρκος, Περέα.  

ΑΡΗΣ (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Εμπακατά, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σάκιτς, Μαντσίνι (59’ Γκάμα), Ντουκουρέ, Ματίγια, Ιτούρμπε (53’ Ματέο), Καμαρά (73’ Δεληζήσης), Πάλμα.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA