Μενού
  • Α-
  • Α+

Το απόλυτο χάος επικράτησε αμέσως μετά το τέλος του χθεσινοβραδινού αγώνα Εβερτον – Κρίσταλ Πάλας για την Πρέμιερ Λιγκ. Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης, οι οπαδοί της γηπεδούχου Έβερτον εισέβαλαν στο γήπεδο προκειμένου να πανηγυρίσουν τη νίκη που τους έδινε την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Εκεί τα πράγματα ξέφυγαν καθώς όπως φαίνεται από βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο τεχνικός της Πάλας Πατρίκ Βιεϊρά εμφανίζεται να τραβάει από το χέρι και να κλωτσάει οπαδό της Έβερτον που προηγουμένως τον ακολουθούσε χλευάζοντάς τον στο γήπεδο. Σύμφωνα, μάλιστα, με τα αγγλικά ΜΜΕ, αυτό αναμένεται να επιφέρει ποινή στον Γάλλο τεχνικό των γηπεδούχων.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Στο αγωνιστικό σκέλος, πάντως, η Έβερτον έκανε το απόλυτο come back και έμεινε στη μεγάλη κατηγορία. Έστω και με μπόλικο σασπένς, τα Ζαχαρωτά, που βρέθηκαν να χάνουν με 0-2 απ' την Κρίσταλ Πάλας στο 36', έκαναν τη μεγάλη ανατροπή στο Γκούντισον Παρκ, επικράτησαν 3-2 και σφράγισαν την παραμονή στην κατηγορία με πανηγυρικό τρόπο. Το κοινό της ομάδας που μέχρι το ημίχρονο αποδοκίμαζε έντονα, στο τέλος ξέσπασε σε μια έκρηξη χαράς εισβάλλοντας στον αγωνιστικό χώρο μετά την επίτευξη του νικητήριου γκολ!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA