Μενού
  • Α-
  • Α+

Δυσάρεστα είναι τα νέα από τον τραυματισμό ενός από τους πιο γνωστούς οπαδούς του Παναθηναϊκού, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στα δάχτυλα του χεριού του, μετά από έκρηξη κροτίδας κατά τη διάρκεια του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. 

Διαβάστε ακόμη: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: 17 συλλήψεις από τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου ΟΑΚΑ - Βίντεο ντοκουμέντο

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είχαν επικοινωνία με το ιστορικό στέλεχος της Θύρας 13 (σ.σ. γνωστός ως Ντόκεν), υπήρξε ακρωτηριασμός δακτύλων του τραυματία στο νοσοκομείο, καθώς η κατάστασή του ήταν κρίσιμη. Σε ανάρτηση που έγινε στα social media, αναφέρεται πως ο συγκεκριμένος οπαδός τραυματίστηκε σοβαρά από την έκρηξη της κροτίδας. Το περιστατικό έγινε λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης, όταν και ο ίδιος πήγε να πιάσει ένα βαρελότο, το οποίο μάλλον μπέρδεψε με καπνογόνο, με αποτέλεσμα να «σκάσει» στα χέρια του. Ο οπαδός έπεσε κάτω και αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες στο γήπεδο, μετά από λίγο αποχώρησε εσπευσμένα για το νοσοκομείο.

Η ανάρτηση για τον οπαδό του Παναθηναϊκού:

«Επιθυμία του είναι αυτό να σας το πω… Aπό την έκρηξη της κροτίδας έσπασε και το τηλ. του και δεν μπορεί ούτε ανάρτηση να κάνει στο Instagram, ούτε καν να μιλήσει με κάποιον ως να πάρει αύριο άλλη συσκευή… Αυτή την στιγμή υποφέρει πολύ, συγνώμη για το ανατριχιαστικό αλλά του κόβανε τα δάχτυλα με τανάλια… Και μου είπε κάτι που με γονάτισε. Έκλαιγε που δεν ήταν στο γήπεδο στο σήκωμα της κούπας..!!! Επειδή είστε εκατοντάδες που εκτός από ευχές προσφερθήκατε σε ό,τι άλλο χρειαστεί… Θέλει να σας πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για την αγάπη που του δείχνετε και ιδιαίτερα σε μια άλλη μεγάλη μορφή του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ τον Kostas Papadopoulos (Παπ..) για το συγκινητικό ενδιαφέρον του…!!! Ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου που δείχνετε το μεγαλείο των οπαδών μας..!!!»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA