Μενού
  • Α-
  • Α+

Ιστορική είναι η σημερινή ημέρα καθώς το βράδυ στις 22:00 η Ρόμα και η Φέγενορτ αναμετρούνται στον πρώτο τελικό της νέας διοργάνωσης της UEFA, το Conference League. Το παιχνίδι θα φιλοξενηθεί στο «Air Albania Stadium» στα Τίρανα με τις δύο ομάδες να διεκδικούν τον δεύτερο ευρωπαϊκό τίτλο της χρονιάς.

Διαβάστε ακόμη: Μεγαλειώδης γκάφα από το BBC: Εβγαλε τίτλο «η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι για τα σκουπίδια»

Από τη μία πλευρά θα βρίσκεται η Ρόμα που θέλει να κατακτήσει το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας της, έχοντας όμως στον πάγκο της έναν προπονητή που έχει ήδη στη συλλογή του και τους άλλους δύο ευρωπαϊκούς τίτλου. Ο Ζοζέ Μουρίνιο επιστρέφει στους τελικούς και μετά το Champions League (με Πόρτο και Ίντερ) και το Europa League (με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) -αλλά και το Κυπελλούχων ως βοηθός στην Μπαρτσελόνα- θέλει να βάλει στη συλλογή του και τη νεοσύστατη διοργάνωση.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Από την άλλη η Φέγενορτ αναζητά 20 χρόνια μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου UEFA και 52 έπειτα από το Πρωταθλητριών, έναν ακόμη τίτλο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η αναμέτρηση κάνει σέντρα στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά τόσο από το Cosmote Sport 2 όσο και την EΡΤ 1.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA