Μενού
  • Α-
  • Α+

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Λίβερπουλ και στη Ρεάλ Μαδρίτης που θα διεξαχθεί απόψε (28/5) στο «Σταντ ντε Φρανς» του Παρισιού και η Καμίλα Καμπέγιο θα είναι εκεί, καθώς θα τραγουδήσει στην τελετή έναρξης της διασυλλογικής διοργάνωσης. Η μεξικάνικης και κουβανικής καταγωγής τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει τις επιτυχίες της. Σε δηλώσεις της στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και την εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τις προβλέψεις της για τον τελικό του Champions League, την σχέση της με την Ελλάδα.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη! Θα είναι μία από τις πιο διασκεδαστικές εμφανίσεις που έχω κάνει ποτέ», ανέφερε αρχικά η Καμίλα Καμπέγιο αναφορικά με την εμφάνισή της στην τελετή έναρξης του μεγάλου τελικού του Champions League, και πρόσθεσε τα στοιχεία που θα καταστήσουν το performance της μοναδικό και ανεπανάληπτο.

«Θα υπάρξει έντονο το μεξικανικό στοιχείο, όλη η μουσική μου είναι έτσι. Έχει πολύ έντονη έμπνευση που αντλώ από την Κούβα και το Μεξικό. Θα υπάρχει πολύ αυτό το στοιχείο. Θα υπάρχουν πολλά χρώματα και πολλή χαρά», δήλωσε.

Θα είναι πρώτη φορά για την αγαπημένη τραγουδίστρια που θα δει και θα ζήσει από κοντά έναν τελικό Champions League. «Ως φίλη του ποδόσφαιρου, ναι θα πάω πρώτη φορά σε τελικό. Και ως καλλιτέχνης πρώτη φορά», αποκάλυψε.

Όσο για το ποια ομάδα επιθυμεί να κερδίσει; Η Καμίλα Καμπέγιο έδωσε τη δική της απάντηση. «Συμπαθώ και τη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ. Θα είναι μία μεγάλη στιγμή και για τις δύο ομάδες. Νομίζω κι οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα με φάνε ζωντανή όποια ομάδα και αν διαλέξω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CdtZUQPJd4R/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CeB0wMXJvyl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/Ccy6IS2ppyM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA