Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τον μεγάλο τελικό του Champions League ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται ο Κώστας Τσιμίκας με τον Ελληνα διεθνή ποδοσφαιριστή να φιλοδοξεί ότι το βράδυ θα έχει καταφέρει να γράψει Ιστορία με την αγγλική ομάδα.

Ο Κώστας Τσιμίκας δίνει για πρώτη φορά το «παρών» σε τελικό Champions League και στο μυαλό του έρχονται μνήμες από την παιδική του ηλικία, όταν και σαν πιτσιρικάς έκανε όνειρα και φανταζόταν ότι κάποτε θα έρθει αυτή η μεγάλη στιγμή. Μάλιστα, μία φωτογραφία που έφτιαξε και του έστειλε κάποιος διαδικτυακός φίλος του αντιπροσωπεύει πλήρως τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος φρόντισε να τη δημοσιεύσει σε story στο Instagram λίγες ώρες πριν το μεγάλο παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Ρεάλ.

Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Κώστα Τσιμίκα λίγες ώρες πριν τον αποψινό τελικό του Champions League, οι οποίες και μπήκαν σε σχετικό βίντεο, που αναρτήθηκε στον λογαριασμό της Λίβερπουλ στο Twitter. Ο πρωταγωνιστής του Κυπέλλου Αγγλίας θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Για να είμαι ειλικρινής είναι ένα μεγάλο όνειρο. Οταν παίζαμε στις αλάνες, πάντα λέγαμε ότι αγωνιζόμασταν στον τελικό του Champions League. Ανυπομονώ γι' αυτόν τον αγώνα. Οι φίλαθλοι μας, δίνουν τα πάντα. Οταν τους ακούμε, αυτό το συναίσθημα είναι ανεκτίμητο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA