Μενού
  • Α-
  • Α+

Εικόνες που θύμισαν πιο πολύ... τελικό Κυπέλλου Ελλάδας εκτυλίχθηκαν έξω από το «Stade de France» λίγο πριν την (καθυστερημένη κατά 36 λεπτά) έναρξη του τελικού του Champions League μεταξύ Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης. Συγκεκριμένα, συνολικά 6.800 αστυνομικοί, χωροφύλακες και πυροσβέστες κινητοποιήθηκαν για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια του τελικού του Champions League στο «Stade de France», την ώρα που οι αρχές ανέμεναν αφίξεις από 30.000 έως 40.000 οπαδούς της Λίβερπουλ χωρίς εισιτήριο για τον τελικό.

Τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας δεν εμπόδισαν τα σκηνικά έντασης, καθώς πολλοί οπαδοί και των δύο ομάδων προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια. Όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) οπαδοί προσπάθησαν να περάσουν την πρώτη «ζώνη» ασφαλείας έξω απ' το γήπεδο, αλλά απομακρύνθηκαν από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν εκεί.

Τα επεισόδια που έγιναν μεταξύ των οπαδών και της γαλλικής Αστυνομίας, προκάλεσε τη χρήση δακρυγόνων από τους αστυνομικούς, με την κατάσταση να γίνεται γρήγορα αποπνικτική. Χαρακτηριστικό είναι ένα βίντεο που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου αποτυπώνεται η στιγμή που λόγω των δακρυγόνων ένα κοριτσάκι που φορά τη φανέλα του Ζινεντίν Ζιντάν έχει βάλει τα κλάματα, ενώ δίπλα της μια κοπέλα πέφτει στο έδαφος μην μπορώντας να αντέξει την αποπνικτική ατμόσφαιρα.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA