Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Κόσοβο δεν σκοπεύει να παίξει το ρόλο του... κομπάρσου σε αυτή τη σειρά των αγώνων του 3ου Nations League και το επιβεβαίωσε με το «καλησπέρα» της διοργάνωσης, καθώς νίκησε εκτός έδρας την Κύπρο με 2-0 στην «AEK Arena» της Λάρνακας, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της League C, όπου συμμετέχει και η Ελλάδα με τη Βόρεια Ιρλανδία.

Η ομάδα του Αλέν Ζιρές ξόδεψε ένα ημίχρονο στο οποίο ήταν εντελώς ακίνδυνη, κόντρα στη «φλύαρη» υπεροχή της Κύπρου, όμως στο δεύτερο 45λεπτο ήταν καταιγιστική, μετρώντας 11 τελικές μπροστά απ' την εστία του Μιχαήλ και φτάνοντας με... άνεση στην πρώτη εκτός έδρας νίκη της σε επίσημη διοργάνωση, έπειτα από μία τετραετία. Στο 65' ο Μπερίσα και στο 78' ο Ζέγκροβα διαμόρφωσαν το τελικό 2-0 για το Κόσοβο, που μπήκε σε θέση... οδηγού στον όμιλο της Ελλάδας απ' το πρώτο κιόλας παιχνίδι των ομίλων. 

Σημαντικό βαθμό απέσπασε η Βόρεια Μακεδονία (1-1) στην έδρα της Βουλγαρίας στη δική της πρεμιέρα στον 4ο όμιλο της League C, δείχνοντας πως θα είναι πολύ σκληρό «καρύδι» για κάθε αντίπαλο και σ' αυτή τη διοργάνωση, ενώ πολύ εύκολη νίκη σημείωσε για τον ίδιο όμιλο (4ο) η Γεωργία επί του Γιβραλτάρ με 4-0. Τέλος, για τον 2ο όμιλο της League D, η Εσθονία δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Σαν Μαρίνο με 2-0.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA