Μενού
  • Α-
  • Α+

Μόνη στην κορυφή του ομίλου της στο Nations League φιγουράρει η Εθνική Ελλάδος μετά και την εκτός έδρας νίκη της στην Πρίστινα κόντρα στο Κόσοβο. Η ομάδα του Πογέτ έχει 2 στις 2 νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ και πλέον έχει στραμμένο το βλέμμα της στο παιχνίδι με την Κύπρο στις 9 Ιουνίου. Σκόρερ και αυτή τη φορά ο Τάσος Μπακασέτας. 

Η Ελλάδα ξεκίνησε εξαιρετικά το παιχνίδι με το Κόσοβο για τη δεύτερη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της League C του Nations League, παίρνοντας το προβάδισμα στο σκορ. Στο 36ο λεπτό του αγώνα, ο Τάσος Μπακασέτας έκανε ένα φοβερό σουτ λίγο έξω από την περιοχή των γηπεδούχων και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 της Εθνικής μας Ομάδας.

Ο αρχηγός της “γαλανόλευκης” σκόραρε έτσι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι της Ελλάδας στο Nations League, αφού είχε πετύχει και το μοναδικό γκολ του αγώνα με τη Βόρεια Ιρλανδία στην πρεμιέρα. Το Κόσοβο δεν κατάφερε να απειλήσει, ενώ δέχτηκαν και δύο κόκκινες κάρτες: Στο 72΄ο Αλίτι και στην εκπνοή ο Μούριτς 

Η ενδεκάδα της Εθνικής: Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Μπάλντοκ, Τσιμίκας, Κουρμπέλης (Σιώπης 56΄), Μάνταλος, Μπακασέτας, Λημνιός, Μασούρας (Δουβίκας 77'), Γιακουμάκης (Παυλίδης 57').

Η ενδεκάδα του Κοσόβου: Μούριτς, Καστράτι, Ραχμάνι, Κριέζλου, Αλίτι, Λοσάι (Μπερίσα 75'), Φαζλιάι (Ντρέσεβιτς 76'), Ζέγκροβα, Ρασίτσα (Μπιτίκι 57'), Ζενέλι (Κολόλι 57'), Μουρίκι,.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA