Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πρώτη φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού στο βασικό στάδιο προετοιμασίας του, στην Αυστρία, συνοδεύτηκε από ήττα 2-0 με αντίπαλο τη Ριντ, στο Πόιερμπεχ. Ο αγώνας κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο οι Αυστριακοί σημείωσαν και τα δύο τέρματά τους, με πέναλτι του Μόνσαϊν (55') και τον Νουτς στο 68'.

Διαβάστε ακόμη: Super League: Νέος πρόεδρος o Βαγγέλης Μαρινάκης - Χωρίς τις ψήφους ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και ΕΠΟ

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετούς ποδοσφαιριστές, όπως άλλωστε φαίνεται από τη χρησιμοποίηση 21 παικτών. Η πειραϊκή ομάδα ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο, κυκλοφόρησε την μπάλα, πίεσε ψηλά και προσπάθησε να είναι επιθετική, χάνοντας την πρώτη ευκαιρία στο 29', σε σουτ του Φαντιγκά.

Στο 36' ο Κούτρης σούταρε με το αριστερό στα όρια της περιοχής και ο τερματοφύλακας της Ριντ απέκρουσε σε κόρνερ, ενώ στο 40' εκτέλεσε ωραία ένα φάουλ, αλλά δεν βρήκε στόχο. Στο 53' η Ριντ κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπα και ο Μόνσαϊν ευστόχησε από τα 11 βήματα ανοίγοντας το σκορ και στο 68' ο Νουτς διπλασίασε, από ασίστ του Μάρτιν.

Οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε ο Πέδρο Μαρτίνς στο πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού ήταν οι εξής:

Αρχική 11άδα: Κρίστινσον, Μπα, Μανωλά, Κούτρη, Ανδρούτσο, Κανέ, Αγκιμπού Καμαρά, Φαντιγκά, Ραντζέλοβιτς, Καρβάλιο, Αραμπί.

Μετά το 61ο λεπτό έπαιξαν και οι Παπασταθόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Σισέ, Παπαδόπουλος, Ντιμπί Κεϊτά, Μαντί Καμαρά, Εμβιλά, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Χασάν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA