Μενού
  • Α-
  • Α+

«Ξινές» φαίνεται πως θα βγουν οι διακοπές που κάνει στη χώρα μας ο δημοφιλής Αγγλος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, Φιλ Φόντεν, καθώς βίντεο που είδε σήμερα, Κυριακή (26/6) το φως της δημοσιότητας τον αποτυπώνει να έχει άγριο καυγά με τη σύντροφό του. Συγκεκριμένα, ο διεθνής Αγγλος ποδοσφαιριστής βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Κέρκυρα για μερικές στιγμές χαλάρωσης, όμως αντί για ηρεμία τελικά φαίνεται πως βρήκε τον... μπελά του!

Η Sun έφερε στο φως της δημοσιότητας βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο εξτρέμ της Σίτι να έχει έναν άγριο καυγά με τη σύντροφό του, Ρεμπέκα Κουκ, σε παραλία της Κέρκυρας, ο οποίος ξεκίνησε όταν η Ρεμπέκα είδε το κινητό του, ενώ εκείνος κολυμπούσε. Μάλιστα, στο επίμαχο βίντεο ακούγεται η κοπέλα να φωνάζει στον Φόντεν, ενώ έφευγαν από την παραλία: «Θεωρείς ότι είμαι ηλίθια;».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Οι άντρες ασφαλείας του χώρου βοήθησαν το ζευγάρι να αποχωρήσει από το beach bar, την ώρα που ο καυγάς συνεχιζόταν. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο τους έχουν σχέση από τα εφηβικά τους χρόνια και έχουν δύο παιδιά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA