Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «ταράζει» για μια ακόμη μία φορά τα νερά του μεταγραφικού παζαριού, καθώς όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα των «Times» ζήτησε από τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον αφήσει να αποχωρήσει από την ομάδα αν φτάσει ικανοποιητική προσφορά για την πώληση του. Ο 37χρονος πλέον σούπερ σταρ έχει ως κύρια προτεραιότητα την παρουσία στο Champions League, κάτι που δεν μπορεί να του προσφέρει φέτος η Γιουνάιτεντ αφού τερμάτισε 6η στο πρωτάθλημα της Premier League. Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα, ο ίδιος πιστεύει πως έχει ακόμη τρεις με τέσσερις σεζόν στο υψηλότερο επίπεδο και θέλει να τις περάσει σε μία ομάδα όπου θα έχει τη δυνατότητα να προσθέσει ομαδικά και ατομικά επιτεύγματα στην πλούσια συλλογή του.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Το συμβόλαιο του CR7 στη Γιουνάιτεντ λήγει το 2023 (έχει και οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο). Αξίζει όμως να σημειωθεί πως, σύμφωνα πάντα με τους Times, εκτός των αγωνιστικών παραγόντων για την απόφασή του, οι λόγοι που ο Ρονάλντο θέλει να αποχωρήσει φέρεται να είναι και προσωπικοί, μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά για την οικογένειά του λόγω της απώλειας του ενός από τα δύο νεογέννητα βρέφη της συντρόφου του, Τζορτζίνα Ροντρίγκες.

Πλέον, το μεταγραφικό παζάρι γίνεται ακόμα πιο «καυτό», καθώς ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αναμένεται να προσελκύσει αρκετά κλαμπ της ελίτ που είναι σε θέση να τον προσθέσουν στο ρόστερ τους. Συγκεκριμένα, Μπάγερν και Τσέλσι παρουσιάζονται ως τα μεγάλα φαβορί, έχοντας εκδηλώσει ενδιαφέρον για το ενδεχόμενο απόκτησής του τους τελευταίους μήνες. Σύμφωνα με πηγές του αγγλικού Μέσου, μάλιστα, η Γιουνάιτεντ εκτιμάται πως περιμένει πρόταση υψηλότερη από το ποσό που κατέβαλε για να τον αποκτήσει από τη Γιουβέντους το 2021(15 εκατ. ευρώ + οκτώ σε μπόνους επίτευξης στόχων).

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA