Μενού
  • Α-
  • Α+

Πριν από μερικές εβδομάδες η Ντόρτμουντ έδωσε 31 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να αποκτήσει τον επιθετικό από την Ακτή Ελεφαντοστού, Σεμπαστιάν Αλέ, με στόχο να καλύψει το κενό που άφησε πίσω του ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Χθες, ωστόσο, τα άσχημα μαντάτα έγιναν γνωστά από την ίδια την γερμανική ομάδα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο 29χρονος σέντερ φορ από την Ακτή Ελεφαντοστού ένιωσε έντονη αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας και αμέσως το ιατρικό τιμ τον υπέβαλλε σε εξετάσεις. Τα αποτελέσματα, ωστόσο, προκάλεσαν σοκ στο εσωτερικό της ομάδας αφού εντοπίστηκε όγκος στους όρχεις του ποδοσφαιριστή. Κάτι που προφανώς και δεν είχε εντοπιστεί στις εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις που του είχαν γίνει προτού ολοκληρωθεί η μετακίνησή του από το κλαμπ του Άμστερνταμ με 4ετές συμβόλαιο.

Ο σύλλογος παράλληλα ενημέρωσε πως ο Σεμπαστιάν Αλέ θα παραμείνει υπό στενή ιατρική παρακολούθηση για τις επόμενες μέρες και θα λάβει την καλύτερη δυνατή θεραπεία για να ξεπεράσει αυτή την περιπέτεια της υγείας του το συντομότερο δυνατό!

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Τα νέα ήρθαν σαν σοκ για τον Σεμπαστιάλ Αλέ, αλλά και για όλους μας. Ολόκληρη η οικογένεια της Ντόρτμουντ εύχεται στον Σεμπαστιάν πλήρη ανάρρωση το συντομότερο δυνατό για να τον αγκαλιάσουμε ξανά σύντομα. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να βεβαιωθούμε ότι λαμβάνει την καλύτερη δυνατή θεραπεία» ανέφερε από την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής των Βεστφαλών, Σεμπάστιαν Κελ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA