Μενού
  • Α-
  • Α+

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League, εξελίχτηκε καταστροφικά για τον ΠΑΟΚ, αφού δεχόμενος δύο γκολ στα πρώτα 19 λεπτά έχασε με 2-0 από τη Λέφσκι Σόφιας και η ρεβάνς της Τούμπας θα είναι πολύ δύσκολη, υπό τον κίνδυνο του πρόωρου «αντίο» στην Ευρώπη.

Το πρώτο γκολ μπήκε από τα... αποδυτήρια, με τους γηπεδούχους να πανηγρίζουν το πρώτο ευρωπαϊκό γκολ της χρονιάς μόλις στο πρώτο λεπτό με σκόρερ τον Γουέλτον. Δεκαοκτώ λεπτά μετά, ο Μπάρι σημείωσε το δικό του τέρμα, έπειτα από ασίστ του ΜΙλάνοφ. Οι ασπρόμαυροι ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν να αναπτυχθούν σωστά και να απειλήσουν πραγματικά τους Βούλγαρους, οι οποίοι είχαν δώσει μπάλα και χώρο, έχοντας ως πρώτο στόχο, με δεδομένες και τις απουσίες τους, να κρατήσουν το 2-0.

Λέφσκι Σόφιας: Μιχαΐλοφ, Πετρίς, Σούντμπεργκ, Κόρδομπα, Γκάλτσεφ, Κράστεφ, Φαν Ντερ Κααπ, Μιλάνοφ, Ρονάλντο (87′ Πέτκοφ), Φελίπε, Μπαρί.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κάργας, Ράφα Σοάρες, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Σβαμπ (70′ Φιλίπε Σοάρες), Ντάντας (57′ Κούρτιτς), Α. Ζίβκοβιτς (78′ Κωνσταντέλιας), Κουαλιάτα (57′ Νάρεϊ), Κούτσιας (70′ Τόμας).

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA