Μενού
  • Α-
  • Α+

Την πρόκριση για τον επόμενο προκριματικό γύρο του Europa Conference League μπορεί να πανηγυρίζει ο Άρης, ο οποίος αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ τελικά συνέτριψε με 5-1 τη Γκόμελ και μόνο με... θαύμα θα αποκλειστεί πλέον στη ρεβάνς, η οποία θα διεξαχθεί κι αυτή στο Κλεάνθης Βικελίδης, έπειτα από συμφωνία των δύο ομάδων, αλλά χωρίς οπαδούς.

Οι φιλοξενούμενοι στο 11′ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με την κεφαλιά του Άφι που κόντραρε και στον Φαμπιάνο για να αλλάξει πορεία και να καταλήξει στα δίχτυα (0-1). Οι γηπεδούχοι, όμως, έδειξαν γρήγορα την κυριαρχία τους και το ματς μετατράπηκε σε... προπόνηση με τα γκολ των Γκρέι (16',79'), Ιτούρμπε (28'), Καμάτσο (31') και Πάλμα (61'). 

Άρης: Κουέστα, Ομπουντάγιο, Λέισμαν, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Ντουκουρέ, Νταμπό (70′ Ντιόπ), Ιτούρμπε (70′ Μαντσίνι), Πάλμα , Καμάτσο, Γκρέι.

Γκόμελ: Σαντόβσκι, Γιούρι, Αφι, Ματβέιτσικ, Κουσίτσκι, Καστρόβ, Μπάγκα, Σέντκο, Αλεξέγιεβιτς (44′ Ανουφρίεφ), Αντεόλα (73′ Γιερμάκοβιτς), Μάκας (73′ Γκογκολασβίλι).

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA