Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά το μπάσκετ και το βόλεϊ, πρόβλημα υπάρχει και στο ποδόσφαιρο καθώς οι δόσεις των χρημάτων από το στοίχημα που έχουν λαμβάνειν οι ομάδες θα δοθούν τον Φλεβάρη του 2023, γεγονός που δημιουργεί αρκετά και σοβαρά προβλήματα.

Διαβάστε ακόμη: Διαιτησία: Η Super League ανακοίνωσε Κλάτενμπεργκ και η ΕΠΟ τον Μπένετ

Συνάντηση με αρμόδια κυβερνητικά στελέχη που χειρίζονται το θέμα της καταβολής των χρημάτων που έχουν να λάβουν οι ομάδες της Super League από το στοίχημα, θα έχει την Τετάρτη (3/8) αντιπροσωπεία της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος. Ο λόγος είναι πως οι ομάδες ενημερώθηκαν από το υπουργείο πως οι δόσεις δεν πρόκειται να καταβληθούν μέχρι τις 31/12, κάτι που φέρνει τεράστια ανησυχία. Οι εξελίξεις αυτές, θα φέρνουν αρκετά προβλήματα και είναι αρκετά πιθανό να υπάρξει καθυστέρηση στη νέα σεζόν.

Θυμίζουμε πως η σέντρα της σεζόν 2022-2023 έχει οριστεί για τις 20 Αυγούστου, όμως πάρα πολλά θα κριθούν από τα όσα θα ειπωθούν στην συνάντηση των συλλόγων με τα κυβερνητικά στελέχη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA