Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία εβδομάδα μετά τον ταπεινωτικό αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα από τον 2ο προκριματικό του Champions League και την εντός έδρας ήττα με 4-0 από τους Ισραηλινούς, ο Ολυμπιακός καλείται να μαζέψει τα κομμάτια του και να κυνηγήσει την πρόκριση στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Ο Πέδρο Μαρτίνς αποχαιρέτησε τον πάγκο των «ερυθρόλευκων» έπειτα από 4 και πλέον χρόνια παρουσίας κι ο Κάρλος Κορμπεράν ανέλαβε από το μεσημέρι της Τρίτης (2/8) τα ηνία των πρωταθλητών Ελλάδας, έχοντας μπροστά του να διαχειριστεί μέσα σε λίγα 24ωρα την πρώτη πολύ δύσκολη αποστολή του.

Τα δύο παιχνίδια με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, αρχής γενομένης απ’ την αναμέτρησης της Πέμπτης (4/8, 22:00, COSMOTESPORT 1HD) στο γεμάτο «Γ. Καραϊσκάκης» (μέχρι την Τετάρτη 3/8, είχαν «φύγει 16.000 εισιτήρια).

Την ίδια στιγμή, ο Παναθηναϊκός γίνεται ξανά Panathinaikos πέντε χρόνια μετά κι επιστρέψει απόψε (4/8, 20:00, COSMOTESPORTS 2HD) στα Κύπελλα Ευρώπης, αντιμετωπίζοντας την ισχυρή Σλάβια στην «Eden Arena» της Πράγας στο πρώτο ματς του 3ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League. Την ίδια ώρα (20:00, NOVASPORTS PRIME), στο «Bloomfield Stadium» του Τελ Αβίβ, ο Αρης δίνει τη δική του «μάχη» με τη Μακάμπι του Βλάνταν Ιβιτς, κυνηγώντας το δικό του εισιτήριο στα play off της διοργάνωσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA