Μενού
  • Α-
  • Α+
Οριστικοποιήθηκε η βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, μέσω της ιστοσελίδας της UEFA, για το πρώτο ματς με τη Σλάβια στην Πράγα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επεφύλασσε μία μίνι έκπληξη, αφού ξεκινάει τον Γκάνεα στο αριστερό άκρο της άμυνας και αφήνει στον πάγκο τον Χουάνκαρ, ο οποίος βέβαια προσφάτως ταλαιπωρήθηκε από ίωση και είχε χάσει κάποιες προπονήσεις.

Με διάταξη 4-3-3, ο Μπρινιόλι είναι στην εστία, με τους Κώτσιρα, Σάρλια, Μάγκνουσον, Γκάνεα στην τετράδα της άμυνας. Ρουμπέν, Κουρμπέλης και Τσέριν στα χαφ, με τους Παλάσιος, Αϊτόρ στα «φτερά» και τον Ιωαννίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι – Κώτσιρας, Σάρλια, Μάγκνουσον, Γκάνεα – Ρουμπέν, Κουρμπέλης, Τσέριν – Παλάσιος, Ιωαννίδης, Αϊτόρ.

Στον πάγκο οι Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σπόραρ, Καρλίτος, Σάντσες, Σιδεράς, Πούγγουρας, Σαρδέλης, Φρόκου, Ηλιάδης, Καμπετσής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA