Μενού
  • Α-
  • Α+

Επιβεβαιώθηκαν οι εκτιμήσεις που ήθελαν τον Χερμάν Μπούργος να αλλάζει σχηματισμό στον Αρη επαναφέροντας τον Ματέο Γκαρσία στην 11αδα για τον πρώτο αγώνα (20:00) με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, στο πλαίσιο του Europa Conference League.

Ο Αργεντίνος προπονητής ήθελε να ενισχύσει τον άξονα της μεσαίας γραμμής αναζητώντας καλύτερη λειτουργία τόσο στο σετ παιχνίδι όσο και στο transition. Προς αυτήν την κατεύθυνση θυσίασε τον Λούις Πάλμα κι έδωσε φανέλα βασικού στον Ματέο Γκαρσία σχηματίζοντας τριάδα στο κέντρο. Σέικ Ντουκουρέ και Μπριάν Νταμπό είναι τα δύο αμυντικά χαφ ενώ στην τετράδα της άμυνας, λίγο πολύ, ήταν αναμενόμενη η διατήρηση των Εμπακατά, Πίρσμαν στα άκρα αλλά και των Φαμπιάνο-Μπράμπετς ως δίδυμο των στόπερ.

Στο 4-2-3-1 που επέλεξε ο Αργεντίνος τεχνικός για τον αγώνα στο Boomfield Stadium προτίμησε τους Ντάνιελ Μαντσίνι, Χουάν Ιτούρμπε στα άκρα και τον Αντρε Γκρέι στην κορυφή της επίσης ενώ ο Χουλιάν Κουέστα θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA