Μενού
  • Α-
  • Α+

Η αδικαιολόγητη κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) που δέχτηκε ο Παλάσιος από τον Γάλλο διαιτητή Ρουντί Πουκέ για θέατρο στο 40' ήταν αρκετή για να αλλάξει το παιχνίδι στην Πράγα για τον Παναθηναϊκό στο πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι μετά από πέντε χρόνια. Πέντε λεπτά αργότερα, στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ο Σρανζ νίκησε τον Μπρινιόλι και την άμυνα του Παναθηναϊκού μετά από κόντρα. 

Διαβάστε ακόμηEuropa League: Η πρώτη ενδεκάδα του Κορμπεράν - Ετσι κατεβαίνει με τη Σλόβαν ο Ολυμπιακός

Η κάρτα που δέχτηκε ο Εντουάρντο Σάντος για λογαριασμό τη Σλάβια Πράγας δεν έκανε χειρότερα τα πράγματα για τους γηπεδούχους. Τουναντίον, στο 56' ο Ούζορ κατάφερε να σκοράρει μετά το «ριμπάουντ» από την κάτω δεξιά πλευρά της περιοχής. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει ικανές ευκαιρίες για να μειώσει και να περιμένει τη ρεβάνς με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Το σκορ εναντίον του σε καμία περίπτωση δεν του κόβει τα φτερά για την επόμενη φάση στα προκριμά του Europa Conference League. 

Διαιτητής: Μπουκέ (Γαλλία)

Αποβολές: 53’ Σάντος (απευθείας κόκκινη) - 40’ Παλάσιος (2η κίτρινη)

Κίτρινες: Ντουντέρα - Παλάσιος, Ρούμπεν, Αϊτόρ, Σπόραρ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ (Γίντριχ Τρπισόφσκι): Μάντους, Ντουντέρα (46’ Ούσορ), Ουσού, Σάντος, Ντορλέι, Τιέχι (46’ Έβερτον), Χόλες, Σρανζ (71’ Μάζοπουστ), Τραορέ (88’ Πρόβοντ), Ολαγίνκα, Λινγκρ (57’ Σέβτσικ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια (88’ Πούγγουρας), Μάγκνουσον, Γκάνεα, Ρούμπεν, Κουρμπέλης (72’ Καμπετσής), Τσέριν, Παλάσιος, Αϊτόρ (46’ Βαγιαννίδης), Ιωαννίδης (46’ Σπόραρ).

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA