Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη «μάχη» των Play Off του UEFA Europa League μπαίνει ο Ολυμπιακός που θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την είσοδό του στους ομίλους της διοργάνωσης. Οι πρωταθλητές φιλοξενούνται στις 20:00 στην Κύπρο από τον Απόλλωνα Λεμεσού και ψάχνουν το αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να σφραγίσουν την πρόκριση μία εβδομάδα αργότερα στο Φάληρο.

Διαβάστε ακόμη: Champions League: Κοντά στην πρόκριση η Μπενφίκα – Προβάδισμα για την Μακάμπι

«Μετά από τον αγώνα με τη Μακάμπι όπως όλοι ξέρετε έχουμε κάνει πολλές αλλαγές και έχουμε αλλάξει ριζικά την ομάδα μας. Με τη Σλόβαν παρότι δυσκολευτήκαμε δείξαμε ότι έχουμε κάνει αλλαγές. Τώρα έχουμε έρθει με τη νέα μας στρατηγική και έχουμε δουλέψει όσο καλύτερα μπορούσαμε. Θέλουμε να τα δώσουμε όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και με οποιονδήποτε τρόπο θα κερδίσουμε το αυριανό ματς» ανέφερε για την αποψινή αναμέτρηση ο Πιερ Κούντε.

Ενώ από την πλευρά του ο νέος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Κάρλος Κορμπεράν, σημείωσε μεταξύ άλλων: «Νομίζω πως το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να διατηρήσουμε τη δύναμή μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο και κυρίως να είμαστε επιθετικοί, αλλά και να έχουμε μία οργανωμένη και δυνατή άμυνα. Ανεξαρτήτου αντιπάλου πρέπει να κρατάμε τη δική μας φιλοσοφία στο δικό μας παιχνίδι και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα σημεία του γηπέδου. Ο Απόλλων είναι μία ομάδα η οποία παρότι αποκλείστηκε από τη Μακάμπι τη νίκησε στο δεύτερο ματς και είναι μία ανταγωνιστική ομάδα. Κέρδισε το Σούπερ Καπ στην Κύπρο και σίγουρα στο σημείο που βρισκόμαστε περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε μία δυνατή ομάδα».

Η αναμέτρηση Απόλλων Λεμεσού - Ολυμπιακός στο Γ.Σ.Π. Λευκωσίας κάνει σέντρα στις 20:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το CosmoteSport1.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA