Μενού
  • Α-
  • Α+

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Άρης έκαναν «ποδαρικό» στην φετινή έναρξη της Super League χωρίς να σκοντάψουν κι έτσι και οι 5 μεγάλες ομάδες (μαζί με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) σημείωσαν νίκες, συλλέγοντας τους πρώτους 3 βαθμούς τους. Ο Άρης νίκησε εύκολα με 3-0 τον νεοφώτιστο Λεβαδειακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε ένα πέναλτι στο α΄ ημίχρονο για να σφραγίσει τη νίκη του επί του Λεβαδειακού στην Λεωφόρο, ενώ ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη. 

Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Δύο γκολ στο β΄ ημίχρονο από Βαλμπουενά (57') και Ραντζέλοβιτς (74') ήταν αρκετά για να δώσουν τη νίκη στους Ερυθρόλευκους στην πρώτη αγωνιστική της Super League. Οι ερυθρόλευκοι είχαν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και με κατοχή μπάλας στο 72% πολιορκούσαν τους φιλοξενούμενους

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Ανδρούτσος (46′ Άβιλα), Σισέ, Μανωλάς (79′ Μπα), Κούτρης, Μπουχαλάκης (54′ Εμβιλά), Αγκιμπού Καμαρά, Ντε λα Φουέντε (64′ Μασούρας), Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Χασάν (54′ Ελ Αραμπί).

ΠΑΣ Γιάννινα: Πριόρ, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος, Μπιλμπάο, Καραχάλιος, Λιάσος (78′ Σταματελόπουλος), Κόντε (78′ Ριένστρα), Μορέιρα (61′ Τζίμης), Λώλης (61′ Παμλίδης).

Παναθηναϊκός - Ιωνικός 1-0

Με το «δεξί» ξεκίνησε τη φετινή πορεία του στο πρωτάθλημα της Super League 1 και ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς επικράτησε με 1-0 του Ιωνικού στη Λεωφόρο για την πρώτη αγωνιστική με… αύρα Μπερνάρ. Τραυματίστηκε ο Μάγκνουσον, έκανε το ντεμπούτο του ο Βέρμπιτς.

Ο Παναθηναϊκός δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο έστειλε μόνο μία φορά την μπάλα στα δίχτυα του Ιωνικού κι αυτή με πέναλτι που κέρδισε ο Σπόραρ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και αξιοποίησε ο Αϊτόρ από τα 11 βήματα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια, Μάγκνουσον (32’ λ.τρ. Πούγγουρας), Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Κουρμπέλης (84 Αλεξανδρόπουλος), Τσέριν, Παλάσιος, Αϊτόρ (77’ Βέρμπιτς), Σπόραρ (83’ Ιωαννίδης).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Τσιγκρίνσκι, Ρομαό, Αντούνες, Μύγας, Μασάς (87’ Κοκκίνης), Άοσμαν, Μεντόσα (60’ Μίλο), Βαλεριάνος, Ν. Ιωαννίδης (60’ Οφόσου), Μάντζης (87’ λ.τρ. Μάντζης).

Άρης - Λεβαδειακός: 3-0 

Ο Άρης νίκησε εύκολα με 3-0 τον Λεβαδειακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τους οπαδούς του να πανηγυρίζουν για τα γκολ, τη νίκη αλλά και την είσοδο στο παιχνίδι του Ζερβίνιο, ο οποίος είναι το μεγαλύτερο όνομα από όσους αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Τα γκολ πέτυχαν οι Μαντσίνι (12' και 23') και Γκρέι (68')

Άρης: Κουέστα, Οντουμπάγιο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Πίρσμαν (82′ Μαζικού), Μανσίνι, Ντουκουρέ, Νταμπό (46′ Ντιόπ), Καμάτσο (46′ Μανού Γκαρθία), Πάλμα (74′ Ζερβίνιο), Γκρέι (82′ Χατζηιωάννου).

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Τζημόπουλος, Βινίσιους, Βήχος, Μπελμόντ (58′ Λούα Λούα), Μεχία, Βρακάς (76′ Βουτσάς), Συμελίδης (76′ Ρεγκίς), Μουτίνιο (63′ Νίκας), Δούμτσιος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA