Μενού
  • Α-
  • Α+

Βαρύ πένθος για τον Κροάτη πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια και την οικογένειά του, καθώς όπως μεταδίδουν τοπικά Μέσα, τα ξημερώματα της Κυριακής (28/8) σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα ο πατέρας του, Μίλαν. Το μοιραίο γεγονός έλαβε χώρα στην περιοχή Καστέλ (ή Καστέλα), με τον πατέρα του πρώην ποδοσφαιριστή της Ενωσης να οδηγεί μηχανή όταν συνέβη το δυστύχημα.

Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο πατέρας του πρώην μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα, με αποτέλεσμα εκείνος να χάσει τη ζωή του. Το δυστύχημα συνέβη στις 01:22 τα ξημερώματα. Ο Μάρκο Λιβάγια βρισκόταν στην πόλη Οσιγεκ, ενόψει του αποψινού αγώνα της Χάιντουκ Σπλιτ με την ομώνυμη ομάδα για το κροατικό πρωτάθλημα.

Φυσικά, ανακοίνωση για το συμβάν εξέδωσε η Χάιντουκ Σπλιτ, στην οποία αγωνίζεται τώρα ο Μάρκο Λιβάγια, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η διοίκηση και η ομάδα της Χάιντουκ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για τον ξαφνικό και ανεπανόρθωτο χαμό του πατέρα του ποδοσφαιριστή, Μάρκο Λιβάγια. Όλες μας οι σκέψεις βρίσκονται μαζί σας»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA