Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τη νίκη επί του Ιωνικού στη Λεωφόρο, ήρθε και αυτή επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο με 0-2 για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μπήκε όπως έπρεπε στο παιχνίδι, έβαλε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο με Παλάσιος – Σπόραρ και στη συνέχεια διαχειρίστηκε σωστά την κατάσταση. Κατακτά έτσι την κορυφή της Super League πριν τον τελευταίο αγώνα της αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Άρης υπέστη ταπεινωτική ήττα στο Αγρίνιο, με αποτέλεσμα να απολυθεί ο Μπούργος, ενώ ο ΠΑΟΚ πήρε με το... ζόρι το τρίποντο από τον Ατρόμητο στην Τούμπα με γκολ του Νάρεϊ στο 96'. 

ΟΦΗ: Στέφενς, Λάρσον, Γιοχού (64′ Διαμαντής), Βούρος, Γιαννούλης (46′ Μπουζούκης), Μεγιάδο, Ντιουσέ, Λάρσον, Νέιρα (11′ Ντίκο), Θοράρινσον (64′ Αποστολάκης), Τοράλ (69′ Στάικος).

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Χουάνκαρ (76′ Γκάνεα), Ρούμπεν, Κουρμπέλης (69′ Βέρμπιτς), Τσέριν, Παλάσιος (86′ Βαγιανίδης), Αϊτόρ (86′ Φρόκου), Σπόραρ (76′ Ιωαννίδης).

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 2-1

Όπως με τον Παναιτωλικό στην πρεμιέρα, έτσι και με τον Ατρόμητο, ξανά στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ σκόραρε νωρίς και είχε ισορροπήσει το παιχνίδι, αλλά στο 92' ο Τζοβάρας ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους. Χρειάστηκε πίεση, ψυχρολουσία και... τύχη για να πάρουν τη νίκη οι γηπεδούχοι στην εκπνοή του παιχνιδιού με γκολ του Νάρεϊ στο 96΄. 

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (75′ Σάστρε), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Κούρτιτς, Ντάντας (76′ Μπίσεσβαρ), Αουγκούστο (81′ Σοάρες), Νάρεϊ, Α. Ζίβκοβιτς, Τόμας (63′ Ολιβέιρα).

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηϊσαΐας, Σουάρεθ, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κουέν, Μουνίθ, Ρομπάιγ (62′ Κάρτανσον), Κλωναρίδης (80′ Τζοβάρας), Τζαβίδας (62′ Ροτάριου).

Παναιτωλικός - Άρης: 3-1

Ο Άρης μπήκε στο φετινό πρωτάθλημα με νίκη και γενικά με μεγάλες φιλοδοξίες, αλλά στη 2η αγωνιστική ήρθε η πρώτη ήττα και μάλιστα με 3-1 από τον Παναιτωλικό, ο οποίος πανηγύρισε το πρώτο του φετινό τρίποντο χάρη στα γκολ των Σενγκέλια, Καρέλη και Νταγκό, ενώ είχε δοκάρι και μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα.

Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης (84′ Λιάβας), Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν, Φλόρες (59′ Ντουάρτε), Σενγκέλια, Ντίας, Νταγκό (84′ Χουχούμης), Καρέλης (84′ Ζοάο Πέδρο).

Άρης: Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Μανσίνι (61′ Καμάτσο), Ντουκουρέ, Γκαρθία (73′ Ζερβίνιο), Ιτούρμπε (73′ Ματέο Γκαρσία), Πάλμα (61′ Ντιόπ), Γκρέι (84′ Χατζηιωάννου).

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής 

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0-0

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1-1

AEK - ΒΟΛΟΣ 0-1

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ 3-1 

ΟΦΗ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-2 

ΠΑΟΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-1 

Επόμενα παιχνίδια της αγωνιστικής

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022

19:00 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA