Μενού
  • Α-
  • Α+

Στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (30/8) ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής των «ερυθρολεύκων» πήγε στο γραφείο του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου και, σύμφωνα με πληροφορίες, εξέφρασε τον εκνευρισμό του για τα όσα έχουν διαρρεύσει περί βαριάς τιμωρίας του διαιτητή Καραντώνη για τη διαιτησία του στη χθεσινή (29/8) αναμέτρηση μεταξύ Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακού.

Αφορμή για την κίνηση αυτή του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τα οποία στην ΚΕΔ σκέφτονται, όχι απλά να μπει στο «ψυγείο» ο Ελληνας ρέφερι μετά την απόφασή του να μη μετρήσει το γκολ του Αστέρα Τρίπολης στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά να διαγραφεί, κιόλας, από τους πίνακες. Οπως αναφέρουν πληροφορίες ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, όντας και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, βρέθηκε στο γραφείο του κ. Μπαλτάκου, φανερά εκνευρισμένος στην αρχή, ωστόσο, στη συνέχεια συζήτησαν για 45 περίπου λεπτά σε πιο ήπιο τόνο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA